Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Stratégia & Tippek (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=14)
-   -   Vesztes félnek fizetni? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=830)

Burning 09-15-2006 16:33

most hogy exair utalt rá tényleg idegesítő

Pepa 09-15-2006 21:35

Hála és egy csokor virág

Sziasztok!

Köszönöm a sok tippet! A üzit sajnos nem tartottam meg, mert sokásom mindent kitörölni. A szövi úgy döntött, hogy egységesen leszabiztunk. Ha az utalásoknál tartunk, akkor had legyen még egy kérdésem: mi jön meg előbb a szövetségi karaván, vagy a fosztás, ha mindkettő ugyanabban a körben van?

Grabi 09-15-2006 22:10

van olyan ember akinek meg kell szokni az írását :)

a szövikaraván később ér hozzád pár mp-el mint ha beütnek, mivel a karaván a kör végén érkezik

laci 09-17-2006 08:41

Nem kell megszokni mások írását, vannak helyesírási szabályok, talán nem fölöslegesen ;)

Ami a témát illeti: nem kellett volna szabadságra mennetek :( Így most aztán tényleg nyeregben érezhetik magukat, és nem kizárt, hogy ahogy visszatértek, megint elkezdik... Viszont ha így lesz, NE töröld az üzenetüket, küldd a Supportra, játsszák le egymással :D

Woodstock 09-18-2006 15:44

Mikor még 3. szinten toltam szövivel, belénkkötött egy fixen odaépült szövi :D , akkor én elf voltam tolikkal, volt még varis, meg 2 hadis. A másik szövi azt csinálta, hogy a társaimat gyilkolták, közben jött az üzi, hogy fizessünk, mert külömben a társaim után én következem. Közöltem vele, hogy akármit csinálhat az orimmal (ha tud), nem érdekel, ez egy játék, nemfogok neki fizetni egy kanyit sem. A dolog úgy oldódott meg, hogy akik tudtunk, léptünk szintet, az egyik hadis ottmaradt, ő vállalta, hogy (nememlékszem a pontos összegre) 9000000 -nyi lovast v. elitet kitesz a piacra marha olcsóért, ezért cserébe utánna lezúzták. Szóval ez már taplóság volt. Én viszonylag könnyen úsztam meg a dolgot, mert ugye hadival meg tolival nem tudtak piszkálni, varival meg valamiért nem próbálkoztak, bár talán aztis tudtam volna véddeni...

Most nézem, ez a szövi ami ránkment, még mindig ottvan 3-ban, bár szabin...
Szóval fizetni senkinek semmikor! :eek:

Pepa 09-18-2006 19:33

Van ilyen

Sziasztok!

Megint kérdeznék, bár most inkább a régebbi játékosokhoz fordulnék. Halottam olyat, hogyha valakit nagyon szétvernek, az megint császári védelem alá kerül. Kérdés: igaz-e, és ha igen, mennyire veszteség után "jár"?

Senki 09-18-2006 20:30

Quote:

Originally Posted by pepa (Post 31798)
Sziasztok!

Megint kérdeznék, bár most inkább a régebbi játékosokhoz fordulnék. Halottam olyat, hogyha valakit nagyon szétvernek, az megint császári védelem alá kerül. Kérdés: igaz-e, és ha igen, mennyire veszteség után "jár"?

ez itt igazán nagyon nagyon offtopic, és amúgy ilyen már nincs...

Burning 09-19-2006 06:30

én úgy tudom hogy a császár szereti a bátor embereket:) az mf harcosokat és ezért nekik ad egy bónuszt méghozzá azt amit minden mf megkap ha jól tom 1.4*-el erősseb a serege

Synkel 09-19-2006 13:05

Quote:

Originally Posted by Burning (Post 31812)
én úgy tudom hogy a császár szereti a bátor embereket:) az mf harcosokat és ezért nekik ad egy bónuszt méghozzá azt amit minden mf megkap ha jól tom 1.4*-el erősseb a serege

A császár nagyon jó csávó:)
Engem továbbra is érdekelne, hogyan lehet anarch nélkül behajtani a követelést. Hátha egyszer bevételi forrássá nőné ki magát:)

Békés 09-19-2006 13:32

[quote=Synkel;31834]A császár nagyon jó csávó:)
Engem továbbra is érdekelne, hogyan lehet anarch nélkül behajtani a követelést. Hátha egyszer bevételi forrássá nőné ki magát:)[/quote

Belépteted, át karavánolja, kirugod:)

All times are GMT +1. The time now is 14:29.