![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Énis így tudtam, ez esetben Colony beirását nem értem...
|
Quote:
|
Quote:
gondolom lenti csopiban vagy ahol olcsó az építőanyag, ezért könnyedén megoldható annyi kórház, hogy kb 12 kör alatt elmúljon a betegség. egységet meg szerintem 300 hekin nem kell fokozni egy betegség miatt, állítsd be jól az intézőt, hogy mindenképp menjenek a kórházak, tanyák, templomok barakkok, kocsmák. a többi mehet alulra max leállnak pár körre. |
Quote:
A tornyoknál meg csak a foglalkoztatok számítanak...csak azt nem igazán tudni, hogy müködnek vagy nem. Ui: Visszaolvasva én se értem a második mondatom:( Azért írtam, hogy merész állítás, mert nem tudni hol vannak az intézőiben az őrtornyok. |
így van ez tiltja a szabály máskor priviben ahogy Colony mondta amúgy meg erre egyetlen tanács van szvsz. lopj embert és építs több kórházat mondjuk ha tudsz lopni nem kell nagyon sok kórház elég 10, talán sok is
|
aha jah, végülis a csopit asszem nem irta és 5ös szinten nem egy csopi van ha jól felejtek;)
|
na akkor köszönöm hogy alátámasztottátok elvemet miszerint nem kap toronybónuszt a nem működő tornyokra. azt meg már megindokoltam mér nem működnek;)
|
es arra mit mondtok, hogy egy hulla ori, amiben volt kb 1500 ember meg vagy 8000 elit kb 700heki tajan??? mert azt tenyleg nem ertettem es ez nem csak egy korig volt igy, hanem egy joideig :confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 16:50. |