![]() |
6k hekin 7x vertem be egy hullát...:) 2300 hekit hoztam tőle, de előre épitettem a korházakat...500 korházzal 2 kör alatt felgyogyultam:))
TM |
TM bááá, az anarch :) Ott en is utottem 13k hekin Dave orijat es azonnal kigyogyultam miutan egy kor alatt elment a 92% nepessegem :)
Egyebkent, ahogy nezem egyoldaluak a javaslatok, tehat a betegseg nem visszataszito, tul lehet elni :) Van meg par kerdes ezzel kapcsolatban, majd holnap felkeles utan megirogatom oket :) |
én szeretem a hullát, és örülnék ha nem ingyen föld lenne, de ha nem túl nagy érvágás a kórház, akkor fosztom, lopom, földet viszek, ami csak befér szegénybe. poénból nem szívatom, csak ha bántott és közel kell cibálni... de nem tud bántani ha nem tudja hogy távol vagyok :D
|
Quote:
Ezt a betegséget annyira túlmisztifikálja mindenki, de asszem, ha Atis visszarakná a random fertőzés modult, senki nem gondolkodna többé azon, hogy mit csináljon egy Zombival...:) Nekem volt már betegségem párszor 1e heki fölött akkor mikor még nem volt Zombi, nem mondom, hogy nem volt idegesítő (főleg ha akkor kaptad mikor éppen aludtál, vagy a gyorsban voltál), de nem olyan nehéz túlélni... Amúgy én úgy szoktam ütni a zombi, ahogy Wand írta...:) Kórház nélkül neki, aztán ami kell a tőle hozott földből felépítem...:) addig meg lopok tőle embert már jó előre, meg felviszem a lakossági morált 100%-ra...:) |
Quote:
|
hát lejjeb még én is elszórakoztam velük néha, de feljebb már csak úgy... nem bántom főleg ha nem támadom mer akkor kárba vész a készültség:eek: hát ha nagyon gazdag akkor szivesen átgyalogolok:D mondjuk akkor az úgy megy hogy kórházak akkor jó sokat beütni aztán kórház le és hullákat hagyom addig:D de csak mészárért nem mennék be. amúgy meg nulla kórházzal nagyon gáz tud lenni a betegség mire kimenne megújjul:eek:
|
a hullaval amugy is nagyon maceras az elet fentebb..
csak ugy utnem be foldre, ha elotte hazat gyujtanek+rengetnek 1 napig, hogy beferjek hozza 4+ sereggel biztosra, mashogy nem erne meg a dolog.. :) |
igaz. egyszerre néggyel, mondjuk egyel-kettővel fosztásra, kettővel meg földre. az jobb betgséget nézve is mint ha négyszer mész be egymás után
|
All times are GMT +1. The time now is 12:12. |