![]() |
Quote:
|
jaaa :D akkor köszi szépen :D
|
Voda vs. V.I.P.
Érdeklődnék, hogy miért diszkrimináljátok a vodásokat! Magyarán miért nem tervezi a vezetőség, hogy vip sms-t lehessen vodáról küldeni!
(Há van olyan, hogy vki nem pannonos és nem is t-mobilos...:mad: ) És mindig valamelyik haver fülét rágni, hogy küggyé má vipetnekem...:mad: Valószinű hogy már kivesézte valaki ezt a témát, dehát...érdekelne. (ui1: 336 körönként 2 vip sms-t is küldenék) (ui2: ugye ettől lesz vodás vip):) Köszönöm! Üdv: Gazsy |
Quote:
" Vodafone-os vagyok, és mivel csak Pannon GSM és T-Mobile hálózatból lehet sms-t küldeni, én nem tudok. Mit lehet tenni? Természetesen nem szeretnénk a Vodafone-osokat sem kihagyni ebből a lehetőségből, a Vodafone irányból történő SMS fogadásának bevezetését azonban nem tervezzük. VIP tagság meghosszabbítására Vodafone ügyfeleknek elsősorban a bankkártyás fiztetést ajánljuk, ha ez valamiért nem megoldható, akkor a banki átutalást, vagy a postai befizetést." |
ati, azert hiaba idezed a sugot, gazsynak es meg jopar vodasnak igaza van am ebben a dologban.
hiszen nem mindenki akar - vagy teheti meg - 6240 forintot 1 osszegben atutalni 1 ori vipelesere. mert miert is? esetleg fel, hogy anarchban landol, vagy csak 1szeruen szetverik az orszagat es ujraindulni meg nem lehet vele, vagy mar nem lehet vele, vagy 1szeruen jobb neki a kisosszegu fizetes 2 hetre. a banki atutalas/csekk es az sms nem 1 kategoria, nem igazan valtja ki a dolgot. gondolom nem tudtok meg1ezni a vodaval, innen a problema, de errol a jatekosok nem tehetnek. es hiaba regi problema, akkor is erinti es bosszantja oket. amit irt a gazsy, hogy kuncsorogni kell a havernal a vip kuldesre az teljesen valos problema. nem az o hibajuk, hogy vodas telefonjuk van es sztem nem akarnak csak ezert pannonos vagy tmobilos telcsit venni. (vagy nem tehetik meg, mert mondjuk meg fiatalok es nincs is ennyi penzuk sem telefonra, sem atutalasra/csekkre). en megertem a problemajat, fuggetlenul attol, hogy a sugo irja-e a az atutalas/csekkbefizeteses megoldast. megprobalhatnatok meg1szer meg1ezni a vodaval, hatha mar mas a manager ott aki ezzel foglalkozik. |
Quote:
|
mellesleg, kotekedeskeppen 18 ev alatt nem kaphat olyan bankkartyat a fiatal, amivel tud neten fizetni :)
valszeg ezek a jatekosok nem tudnak egy eves vipet kifizetni csekken sem. igy marad a kuncsorgas :) en eddig is megoldottam, ezutan is igyekszem... bar, hogy mi a tenyleges ok, hogy miert nem lehet vodarol kuldeni, kivancsi lennek ra. |
Quote:
|
Quote:
|
meg maga az ha fiatalok és vodás telójuk van akkor oda kell állniuk a szüleik elé. Na most sztem nem sok szülő van aki ezért odaadja a bankkártyáját... Jön a szöveg h amúgyis sokat gépezel:p
|
All times are GMT +1. The time now is 05:21. |