![]() |
úgyvan:cool: ezért jó ha van egy jó toli aki küldözgeti szövis hadiainak a pénzt melyből megveszik a tucat katonát és jól élnek:D
|
Csak is hadi:)
Egy jó ijj +ló kombó.Aztán mehet a menet:) :D |
Quote:
|
Quote:
|
na hát én a hadis-tolisra szavazok!!
most kezdek a lassú csopiba méjebben belefolyni, és ott a 4 körös éhezős elf-fel szépen elvagyok... varikkal annyi nagyot nem tudnak bántani, hogy sereggel, meg tolikkal egyszerre, ne tudjak nagyobb zűrt csinálni nála... ígyaztán mindíg meggondolják magukat, kivéve a nagyon profi szövik, vagy akik még nem értik a helyzetet... szóval inkább ötvözöm a kettőt. és lehet hogy nem én leszek a legjob hadis, legjobb tolis, viszont a kettőben egyszerre még mindíg átlagonfelüli vagyok, és így azért eléggé nőnek az esélyeim ... |
a Q-ban nem nehéz átlagon felüli orit csinálni. ha 200 hekin rendesen kiépíted az oridat, szerintem a top100-ban levő orik 50%-ánál már erősebb vagy... nemrég próbáltunk szétcsapni az emberek között, dehát 2en a szövimmel nem tudtunk sokat csinálni. annyit már elértünk, hogy a top10-ben nem 5000 elites hullák szaladgálnak...
|
Ez fura hogy sokan a hadit választották, pedik ez a legkisebb keretü, sokkal több funkciós egy toli, vagy vari és sokkal védetebb is...
|
A hadival a legpörgősebb a játék...
S alacsony hekin a tolis meg a varis annyira sok kart nem tud okozni bizonyos fajokkal szemben, viszont a hadis kemenyen odatud vagni alacsony hekin is egy-egy meszarlassal. |
Quote:
A szövik oriási részében több a hadis mint mondjuk a varis tolis ha már az átlagos szöviket is nézzük(2hadi+1vari+1tolit) Ezálltal többen lesznek hadisok Mf ori is Legtöbbször hadis meg egy kicsit több vari a gömbök miatt de az olyan mf aki játszik is nemcsak fedezget az is inkább hadis;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:38. |