Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   hadi, vari, toli (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=804)

Burning 09-13-2006 15:32

úgyvan:cool: ezért jó ha van egy jó toli aki küldözgeti szövis hadiainak a pénzt melyből megveszik a tucat katonát és jól élnek:D

Hornet 09-13-2006 15:36

Csak is hadi:)

Egy jó ijj +ló kombó.Aztán mehet a menet:)

:D

Killer 09-20-2006 11:27

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 29900)
Cserélgetitek az orikat a szöviben?:eek: na holaza jelentő gomb...:p :D

nem kell mindig rosszra gondolni!!:):)szintlépéskor mi is szoktunk variálni,hogy ne legyen olyan uncsi!!:)

Csokibácsi 09-20-2006 17:45

Quote:

Originally Posted by taszi (Post 31930)
nem kell mindig rosszra gondolni!!:):)szintlépéskor mi is szoktunk variálni,hogy ne legyen olyan uncsi!!:)

Nyugi, poénnak szánta :)

Dave 09-24-2006 11:24

na hát én a hadis-tolisra szavazok!!

most kezdek a lassú csopiba méjebben belefolyni, és ott a 4 körös éhezős elf-fel szépen elvagyok... varikkal annyi nagyot nem tudnak bántani, hogy sereggel, meg tolikkal egyszerre, ne tudjak nagyobb zűrt csinálni nála...
ígyaztán mindíg meggondolják magukat, kivéve a nagyon profi szövik, vagy akik még nem értik a helyzetet...

szóval inkább ötvözöm a kettőt. és lehet hogy nem én leszek a legjob hadis, legjobb tolis, viszont a kettőben egyszerre még mindíg átlagonfelüli vagyok, és így azért eléggé nőnek az esélyeim ...

Bogár 09-25-2006 10:15

a Q-ban nem nehéz átlagon felüli orit csinálni. ha 200 hekin rendesen kiépíted az oridat, szerintem a top100-ban levő orik 50%-ánál már erősebb vagy... nemrég próbáltunk szétcsapni az emberek között, dehát 2en a szövimmel nem tudtunk sokat csinálni. annyit már elértünk, hogy a top10-ben nem 5000 elites hullák szaladgálnak...

Netelek 11-11-2006 18:28

Ez fura hogy sokan a hadit választották, pedik ez a legkisebb keretü, sokkal több funkciós egy toli, vagy vari és sokkal védetebb is...

Szecsa 11-11-2006 20:40

A hadival a legpörgősebb a játék...
S alacsony hekin a tolis meg a varis annyira sok kart nem tud okozni bizonyos fajokkal szemben, viszont a hadis kemenyen odatud vagni alacsony hekin is egy-egy meszarlassal.

Harcosok 11-12-2006 10:21

Quote:

Originally Posted by Netelek (Post 42481)
Ez fura hogy sokan a hadit választották, pedik ez a legkisebb keretü, sokkal több funkciós egy toli, vagy vari és sokkal védetebb is...

Én ezt már az első oldalon megirtam,hogy arra megy majd a legtöbb szavazat mégpedig ezért:
A szövik oriási részében több a hadis mint mondjuk a varis tolis ha már az átlagos szöviket is nézzük(2hadi+1vari+1tolit)
Ezálltal többen lesznek hadisok
Mf ori is Legtöbbször hadis meg egy kicsit több vari a gömbök miatt de az olyan mf aki játszik is nemcsak fedezget az is inkább hadis;)

Burning 11-15-2006 17:58

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 42579)
Én ezt már az első oldalon megirtam,hogy arra megy majd a legtöbb szavazat mégpedig ezért:
A szövik oriási részében több a hadis mint mondjuk a varis tolis ha már az átlagos szöviket is nézzük(2hadi+1vari+1tolit)
Ezálltal többen lesznek hadisok
Mf ori is Legtöbbször hadis meg egy kicsit több vari a gömbök miatt de az olyan mf aki játszik is nemcsak fedezget az is inkább hadis;)

ezzel egyet kell érteni, hogy a túlnyomó mf hadi, de ezt egyénisége is válogatja, mer vannak olyan szövik is amiben egy hadi* sincsen (*ezalatt nem azok az orik értendők akiknek van támadóerejük, hanem azok akik tényleg hadik).

All times are GMT +1. The time now is 04:38.