![]() |
Gnóm
Ház 54 18% 4050 lakos Barakk 169 56% 8400 Elit / Lovas Tanya 0 0% 0 Bála/kör Raktár 20 7% 5,15 körre elegendő Őrtorony 29 10% 1740 Íjász Templom 18 6% 2700 Varázsló Kocsma 10 3% 600 Tolvaj Bank 0 0% 0 Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Egyéb 0 0% 300 hektár Érték 14310 pont Ételfogyasztás: 3498 Bála/kör Foglalkoztatottság: 91% 6körös etetés szöviben karavánetetéssel ha véletlenül nem tud lenni és 1 kör éhezés bele is fér:)de ezt az 5. szinten simán meglehet csinálni mert szinte ingyen van a gabona alig ütöd be:D |
meg tudnám oldani hogy nagyon ne legyen ingyen a gabona hidd el felviszem akár 600 fölé is és ha nem pénzzsák akkor nem bír túl sokat venni
|
Quote:
de én aztmondom az oriások is szoktak tartani 3%-4% kocsmát föleg avarisok meg gondolj bele 4gnóm hadi ha elkezdi ölni a variait az már az oriásnak is árt :) igen katona ügyileg ök a leggyengébbek álltalában de egy háborúban egy kicsit védi a szövi:) |
na harcosok nem tom igazán hogy öt kör lenne-e ha beütöm a varit éjszaka kétszer földre mer az valahogy 20-25 hektár min. mer ugyebár 5% és nekem meg annyival több arra a 20 hektárra azonnal tehetek varit tolit
|
Quote:
|
Quote:
Az a baj a "tanácsaiddal", hogy arra koncentrálsz, hogy elméletben hogyan lehet ezt az orkot teljesen használhatatlanná tenni! Nálam a javaslatok alapja a Hódító általános szabályai és egy szövi legjobb kihasználhatóságának érdekében felépített szövi felépítést feltételez amilyenek a szövik általában az esetek igennagy százalékában. Te már olyan szövitagokat írsz le akik "rákészültek" erre az orkra. Nyilván megoldható, hogy egy szövinek ne legyen probléma az adott orkica de ehhez kell minimum 9 kör míg átépül mindenki. |
Quote:
|
Quote:
|
csak pénz kérdése mondjuka gabona erre tényleg nem a legjobb de hát ha van pénz akkor felsem kell vinni csupán felkell vásárolni:D amúgy meg szerintem az az egyetlen megoldás amit monro mond a hadikat 1 hétig leártózni aztán őket pénzre beütni és akkor a varit meg éjszaka 2* földre sőt ha az idő be belefér akár a tolit is belehetne ütni földre és az igencsak 30 heki felett lenne és nekik -20 20 heki nekem meg +30-40 a hadik meg messze nem lennének de nekik nincs se emberük se pénzük és ha pénzük nincs mindegy mennyibe kerül a gabona
|
Quote:
Szintén azt tudom mondani amit az előző bejegyzésemben. Én általánosságban beszéltem és hidd el játszottam már pár kört a H-ban. Az esetek 80-90%-ban fel lehet mérni a varis óriást 3-4%-al. |
All times are GMT +1. The time now is 03:58. |