Quote:
Originally Posted by Ati
Igazítása? Nincs szó igazításról. Ha 1800 körnél többet vagy ott, akkor már nehezebb körülmények között kell játszanod. Ez így van rendjén, ha a topba érkezel, amint fellépsz. Nem hiszem, hogy ez igazítás kérdése lenne, ez a többi játékost védi, akik adott esetben 1000 kört szeretnének csak eltölteni a szinten, nem pedig az eleve topba érkezők kizsákmányoltjai szeretnének lenni.
|
ati ! a gond ezzel az, hogy nem HA, hanem hogy annyit KELL ott lennem , HA onnan akarok fordulni. márpedig onnan, mert az a-ban van orim. és mivel a lehetőség a fordulásra csak 2k kör után adott, akkor biza lesznek olyanok, akik 2k topkört fognak ott tölteni. és nem azért mert kizsákmányolni ( sic ! ) akarják a többieket ( egyébként nem értem mire gondolsz ) hanem mert muszáj. innen kezdve szerintem védhetetlen a dolog. más értelme mint a fölösleges bünti, nincsen. a megoldása meg nem bántana senkit, csak annyit kellene csinálni, hogy a b-ben 2k sima kör után romoljon csak a morál, ha túllépi az 1800-at az is. ez nem árt senkinek, de kiküszöböli szerintem ezt az igenis fennálló visszásságot.
még1x: lehet kezelni persze, de miért is a bünti ?
amikor a levlistán a kis kék számokhoz kapcsolandó nehezítésekről volt szó akkor pont te érveltél azzal, hogy felesleges bünti és nem lesz bevezetve.
ez nem az ? ( ha már a b-ből fordulás lehetősége ilyen feltételekkel adott a játékban )
|