![]() |
3900 varit 23k oriás vari simán ártoz 25k van 600on jópár embernek:Dsőt még sokkal több is:)
ja és ugy,hogy mind2 tudos és az embernek 99% a katmorál oriásnak 95%:) de számold azt bemegy 2 mészár a tolisba(2hadisnak sima ügy)és kv után azon nyomba lenyomja tolis készülijét+kinyírja a tolit:)akkor ott már bukva van a tolis:) |
szerintetek ezen a feláláson törpe kereskedö mit keene változtatni?
80 ház 66 barakk 7 kovácsmühely 66 tanya 10 könyvtár 10 raktár 2 fatelep 2 köbánya 2 fémbánya 1 agyagbánya 54 örtorony 134 kocsma 35 templom 2 bank |
:)hát vagy a kereskedőt más személyiségre cserélni vagy nem 2 db bankot tartani:D
|
Quote:
|
Minek neked az a 7 bánya? Mert ezek nem termelnek eleget arra, hogy ellásd magad velük, ígyis-úgyis piacoznod kell. Akkor meg minek foglalják a helyet? A másik, hogy ha már egyszer tolvaj vagy, akkor lopj magadnak nyersanyagot.:cool:
|
Szerintem is felesleges a 7 banya, még talán a pár kovács elfér, de banyakat szerintem bonthatod:)
S kicsit aranytalan a templom:kocsma arany egy tolishoz. Törpe Házak 80 17% 6240 lakos Barakk 65 14% 312 Alapkatinak hely Tanya 60 13% 3900 Bála/kör Raktár 10 2% 15,31 körre elegendő Őrtorony 60 13% 3744 Íjász Toronyban Templom 60 13% 9360 Varázsló Kocsma 136 29% 8486,4 Tolvaj Fatelep 0 0% 0 Fa/kör Kövek 0 0% 0 Kő/kör Fémek 0 0% 0 Fém/kör Agyag 0 0% 0 Agyag/kör Kovács 0 0% 0 Fegyver/kör Könyvtár 0 0% 0 tekercs/20 kör Bank 0 0% 0 471 hektár Érték 22443 pont Ételfogyasztás: 4 880 Foglalkoztatottság: 94% En ilyenre csinalnam meg :) De en szerintem nem a legelonyosebb a torpe tolis..akkor inkabb elf, de Te tudod :) |
köszönöm a sok segitséget
|
meghúztam ezt a merész lépést és én is törpe tolis lettem. De közben varizni is szeretek. Érzem hogy másik népet kellene választani de m elyiket. Kézenfekvő a félelf de aki utálja a tolisokat az egyből a félelfekre száll rá megh -10% a gabona is. Ember mivel nincs se plussz se minusz nagyon nem lehet rá mondani. Elf vele nem lenne különösebb baj a védelemmel, de -20%:( törpe azért tetszett meg mert +20% férőhely. Szerintetek mi lenne a helyes választás, úgy hogy lehet átállok varira? Mi éri meg jobban vari vagy toli? eddig cxsak élőhalottal nyomtam ezért kezdtem új orit.
|
Gnóm a te fajod, az tud tolizni és varizni is, és ott az 50% férőhely...:)
|
Quote:
Az a hód lényege, hogy nincs tökéletes választás, csak jó játékos! :) Szerintem is gnóm legyél, az elég sokoldalú. Bár ott meg az a baj, hogy tekercset csak igen korlátozottan lophat és a nagy lé meg abban van ... ;) |
All times are GMT +1. The time now is 11:42. |