Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   szövetségesi segítség (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=782)

Croissant 01-07-2007 17:33

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64150)
Köszi!

Akkor már csak a 0-ásra kell pontot tenni és minden tiszta egyelőre...:)

Változatlan az álláspontom: 0 körre nem tudsz segítséget kérni / küldeni... A szövisegítség mindenképpen min. 1 körig az országban marad... De ha nem hiszed el, akkor próbáld ki... Én is jártam már úgy, h a súgóban leírtakat megcáfolták, igaz más témakörben...

Remedy 01-07-2007 19:18

Quote:

Originally Posted by Croissant (Post 64153)
Változatlan az álláspontom: 0 körre nem tudsz segítséget kérni / küldeni... A szövisegítség mindenképpen min. 1 körig az országban marad... De ha nem hiszed el, akkor próbáld ki... Én is jártam már úgy, h a súgóban leírtakat megcáfolták, igaz más témakörben...

mire gondolsz?

Croissant 01-07-2007 22:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 64172)
mire gondolsz?

Írtam ezzel kapcsolatban privit...

Loxhero007 01-09-2007 08:28

Segitseg

Sziasztok. Lenne egy kerdesem: Mi torteni akkor mikor segitsegul hivom a szovetsegeseimet (tamadasra vagy vedekezesre, mindegy) de az egyik 2 korre van es a masik mondjuk 6 korre van. Akkor mi fog tortenni. Ebben nem vagyok igazan tiszta.

Kerlek csak olyan valaszoljon aki pontosan tudja. :D

Elorre is koszonom. :)

Remedy 01-09-2007 08:30

Quote:

Originally Posted by Loxhero007 (Post 64535)
Sziasztok. Lenne egy kerdesem: Mi torteni akkor mikor segitsegul hivom a szovetsegeseimet (tamadasra vagy vedekezesre, mindegy) de az egyik 2 korre van es a masik mondjuk 6 korre van. Akkor mi fog tortenni. Ebben nem vagyok igazan tiszta.

Nem mindegy.... vedekezesre egyik 2 kor mulva er oda, masik 6, tamadasnal meg mindegyik 6ra megy, vagy ha te tobbre, meg tobbre....

tdomo 01-09-2007 09:35

Quote:

Originally Posted by Loxhero007 (Post 64535)

Támadásnál az számít, hogy a céltól mennyire vagytok, a legtávolabbi segítségül hívott szövitag támadási ideje lesz a mérvadó.
Amikor segítséget hívsz, mindenki annyi kör alatt ér oda, amennyire tőled van.

Loxhero007 01-09-2007 11:17

Quote:

Originally Posted by tdomo (Post 64549)
Támadásnál az számít, hogy a céltól mennyire vagytok, a legtávolabbi segítségül hívott szövitag támadási ideje lesz a mérvadó.
Amikor segítséget hívsz, mindenki annyi kör alatt ér oda, amennyire tőled van.

Koszonom szepen a valaszokat ;)

Gazsy 01-11-2007 08:55

Meg lehet azt oldani valahogy, hogy pl két hadis segit egymásnak védekezésnél, és ijj lo felállás esetén lovak ne menjenek...egy darab se, csak ijász? (azt az esetet leszámítva, hogy kirakom a lovakat a piacra, vagy ő rakja ki a pacijit...)

Croissant 01-11-2007 09:00

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 64990)
Meg lehet azt oldani valahogy, hogy pl két hadis segit egymásnak védekezésnél, és ijj lo felállás esetén lovak ne menjenek...egy darab se, csak ijász? (azt az esetet leszámítva, hogy kirakom a lovakat a piacra, vagy ő rakja ki a pacijit...)

Sztem csak úgy műxik ez, ha a szövid előbb kiküldi az összes paciját legelni az ellen földjére és utána hívsz be segítséget...

Viz 01-20-2007 22:37

Nos, nem találtam jobbat, hova írhatnám, egy érdekes kérdés merült fel bennem, avagy a következő:
Mi van ha:
Felbontom a szövit.
24 kör a felbomlási idő.
23körben kihívom minden szövimet támadni ( lehet hogy nem lehet ezzel még nem próbálkoztam:D ) majd átváltok mfre a 24 kör letelte után.
Mi történik ekkor a szövetségi segítségekkel?

All times are GMT +1. The time now is 07:32.