Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   egy apro tuning hullahoz (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=776)

laci 08-23-2006 11:59

Most gondolkodom, mit tud az élőhalott, amit valamelyik másik faj nem überel... Harcban van jobb, termelésben van, felfedezésben is.

Steve 08-23-2006 12:09

Quote:

Originally Posted by laci (Post 29369)
Most gondolkodom, mit tud az élőhalott, amit valamelyik másik faj nem überel... Harcban van jobb, termelésben van, felfedezésben is.

Nem igénbyel sok törődést, pontszámához képest sok a szabad épület helye, nem üti be akárki csak aki korházas az meg neki gyengítés a többiekkel szemben.

laci 08-23-2006 12:11

Hát... nekem soha nem volt több kórházam 20-nál, ami mondjuk 1000 hektárnál már nem sokat számít, de ettől függetlenül örültem ha hullát találtam, mert könnyű földszerzés volt. De volt úgy is, hogy 0 kórházzal ütöttem zombit, mert nem lehetett kihagyni, és csak miután elindultam, kezdtem el építeni, és így is simán megúsztam. Szóval a betegség nem egy nagy védelem.

laci 08-23-2006 12:15

Mindegy, nagyon eltértünk az eredeti témától, hullakritizáló topic meg van már elég :)
Szerintem jó ötlet az állandó teljes krónika a hullának, sokat számítana ha nem vaktában kellene támadnia, és a környéken is jobban figyelnének a jelenlétére.

exair 08-23-2006 13:56

ati mi a velemenyed? csak mert neked eleg sok gyakorlati tapasztalatod van hulla teren, kivancsi vagyok a te velemenyedre is (es persze azert is mert toled fugg, hogy bekerul-e :D)

Ati 08-23-2006 14:24

Quote:

Originally Posted by exair (Post 29388)
ati mi a velemenyed? csak mert neked eleg sok gyakorlati tapasztalatod van hulla teren, kivancsi vagyok a te velemenyedre is (es persze azert is mert toled fugg, hogy bekerul-e :D)

Nekem személy szerint az a véleményem, hogy a hulla nem azért van, hogy nézelődjön a környéken, hanem hogy vakon támadjon. Ha nézelődni akarsz, akkor az már egy időigényesebb játék, és akkor már célszerű egy ahhoz illő fajt választani.

Tibi22_SKCS 08-23-2006 14:49

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 29390)
Nekem személy szerint az a véleményem, hogy a hulla nem azért van, hogy nézelődjön a környéken, hanem hogy vakon támadjon. Ha nézelődni akarsz, akkor az már egy időigényesebb játék, és akkor már célszerű egy ahhoz illő fajt választani.

a hulla attól hogy láttná a teljeskrónikát ugyanugy vakon támadna mert nincs gömbje se épület listálya se semmije csak az aktuális esemélyeket láttja. :)
szerintem ugyan ugy vakon támadnia:)

laci 08-23-2006 15:13

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 29390)

Hmmm... Akkor miért megy még ez a topic? :confused:

Ati 08-23-2006 15:16

Quote:

Originally Posted by laci (Post 29394)
Hmmm... Akkor miért megy még ez a topic? :confused:

Attól, hogy ez a véleményem, még kerülhet be más a játékba. Van pár dolog, amit azonnal vétózok, de nem mindent. Sokmindenben meggyőzhető vagyok.

laci 08-23-2006 15:22

Akkor jó, megnyugtató hogy nem falra hányjuk a borsót :D Csak tényleg kellene már egy olyan ötlet, ami erősítené valamelyest a hullát, de nem is borítaná fel a játékegyensúlyt. Ilyesmi lenne pl. ez a teljes krónika-dolog. Apróságnak tűnik, de sokat számítana.

All times are GMT +1. The time now is 16:32.