![]() |
Most gondolkodom, mit tud az élőhalott, amit valamelyik másik faj nem überel... Harcban van jobb, termelésben van, felfedezésben is.
|
Quote:
|
Hát... nekem soha nem volt több kórházam 20-nál, ami mondjuk 1000 hektárnál már nem sokat számít, de ettől függetlenül örültem ha hullát találtam, mert könnyű földszerzés volt. De volt úgy is, hogy 0 kórházzal ütöttem zombit, mert nem lehetett kihagyni, és csak miután elindultam, kezdtem el építeni, és így is simán megúsztam. Szóval a betegség nem egy nagy védelem.
|
Mindegy, nagyon eltértünk az eredeti témától, hullakritizáló topic meg van már elég :)
Szerintem jó ötlet az állandó teljes krónika a hullának, sokat számítana ha nem vaktában kellene támadnia, és a környéken is jobban figyelnének a jelenlétére. |
ati mi a velemenyed? csak mert neked eleg sok gyakorlati tapasztalatod van hulla teren, kivancsi vagyok a te velemenyedre is (es persze azert is mert toled fugg, hogy bekerul-e :D)
|
Quote:
|
Quote:
szerintem ugyan ugy vakon támadnia:) |
Quote:
|
Quote:
|
Akkor jó, megnyugtató hogy nem falra hányjuk a borsót :D Csak tényleg kellene már egy olyan ötlet, ami erősítené valamelyest a hullát, de nem is borítaná fel a játékegyensúlyt. Ilyesmi lenne pl. ez a teljes krónika-dolog. Apróságnak tűnik, de sokat számítana.
|
All times are GMT +1. The time now is 16:32. |