Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Óriás vs Gnóm vs Ember vs Élőhalott (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=774)

Csokibácsi 10-01-2006 09:34

Milyen jól bírjátok.
én már csak mosolygok Harcosok kommentjein :)

Dragi 10-01-2006 09:52

én meg inkább bele se szólok elég volt a törpe tolis eszme csere :D:p :D :cool:

Harcosok 10-01-2006 13:52

na akkor 2000hekin olyan erős az oriás hát te irtad nyugodtan lophatják 4-en emg minden:)
Na ha lopják 4-en a tekit akkor az olyna mintha egy elf lopna egy gnómot akin nincs könyvtárkulcs
ha 4-en lopják a néped nagyobb károkat okoz mintha egy félelf lopná a gnomot,gyujtásnál ugyanez
ha 4-en löik a varit olyan mintha egy elf ölnéa gnomnak
Azért nem kell ennyire ellenállónak hinni azt az óriást:)50% védelme van gyujtás ellen ami közel sem biztosítja őt:P
De mondom vezesd le ugy az óriást+a gnómot,hogy az oriásod jöjjön ki jobbnak:)És kis 1kocsmával az oriás se ér semmit olvasd el a sugót ember ott van 50% védelem +80% na ha 4-en lopják már jobban szív mintha 1 tolis lopja a gnómot:P

Harcosok 10-01-2006 13:54

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 33211)
Milyen jól bírjátok.
én már csak mosolygok Harcosok kommentjein :)

:)Én ugyis kitartok az igazam mellett:D
Bár kevesen olvasnak itt súgót ugylátom mivel nem birják felfogni az oriásnak nagyobb kárt okoz ha 4gnóm lopja mintha a gnómot lopná egy tolis...

Harcosok 10-01-2006 13:55

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 33214)
én meg inkább bele se szólok elég volt a törpe tolis eszme csere :D:p :D :cool:

Áhh az még smemi volt most is irnom kell mindenhova szerintem már néha keverem a helyeket mivel mindenhol hasonló témáról vitázom:P

Dragi 10-01-2006 14:06

Quote:

Originally Posted by Harcosok (Post 33234)
na akkor 2000hekin olyan erős az oriás hát te irtad nyugodtan lophatják 4-en emg minden:)
Na ha lopják 4-en a tekit akkor az olyna mintha egy elf lopna egy gnómot akin nincs könyvtárkulcs
ha 4-en lopják a néped nagyobb károkat okoz mintha egy félelf lopná a gnomot,gyujtásnál ugyanez
ha 4-en löik a varit olyan mintha egy elf ölnéa gnomnak
Azért nem kell ennyire ellenállónak hinni azt az óriást:)50% védelme van gyujtás ellen ami közel sem biztosítja őt:P
De mondom vezesd le ugy az óriást+a gnómot,hogy az oriásod jöjjön ki jobbnak:)És kis 1kocsmával az oriás se ér semmit olvasd el a sugót ember ott van 50% védelem +80% na ha 4-en lopják már jobban szív mintha 1 tolis lopja a gnómot:P

Ö izé egy kérdésem lenne nem 200 hekiről van szó ???? Ahol a gyújtogatás még nem megy a kis hekiszám miatt ???:confused:

Dragi 10-01-2006 14:07

de szólj ha 200 hekin bármit is feltudsz gyújtani az ellenfélnél :) max. ha leviszed a morálját a béka feneke alá és a saját meberei gyújtogatják a házait :D:D :D

Harcosok 10-01-2006 14:09

Quote:

Originally Posted by Dragon,Szamár :)) (Post 33238)
de szólj ha 200 hekin bármit is feltudsz gyújtani az ellenfélnél :) max. ha leviszed a morálját a béka feneke alá és a saját meberei gyújtogatják a házait :D:D :D

Lehet 200-on is gyujtani csak 100 ház legyen belöle én már 200-ra levezettem,hogy a gnóm a jobb.
Ugyhogy alap,hogy ő vezesse le 2000-re mivel azt állítja ott már az óriás a jobb.

Láma 10-01-2006 14:21

2000 már pont határeset, azt mondtam, hogy kb addig jobb:) Igazából semmi kedvem vitázni veled, de ez az óriás hadi vs gnóm hadi a vesszőparipám:)

először is, ha 4 en lopnak 20%os hatásfokkal akkor az egyszerű szorzással is 80% 100% helyett, tehát eleve, hogy okozhatna nagyobb kárt ha 4 en lopnak egy óriást, mintha egy fél-elf lopna egy orkot???

másodszor is egyáltalán nem sima szorzással kell számolni. ha 4 en lopnak az 4 szer annyi akció, sokkal durvábban érvényesül az autóvédelem ilyenkor. A gyújtás hiába csak 50% védelmet kap, tapasztalat, hogy sokkal kevesebb ház gyullad óriásnál mint gnómnál, mert nagyon hamar eléri azt a szintet, amikor a gnómnál még 3-4 ház ég, az óriásnál pedig már csak 1. ugyanez igaz az emberlopásra is, sokkal kevsébé érzékeny egy óriás az ilyesmire, ha nem hiszed próbáld ki.

exair 10-01-2006 14:26

hogy probalja ki? meg legalabb 1 ev mire feler 3. szintre :D

All times are GMT +1. The time now is 23:54.