![]() |
eggyetértek mondjuk lényegesen nagy támadó erőt nem jelent egy tábornok és még egy ork tábornok is csak 8 -cal rendelkezik dehát 200 hekin még akár jelentős védelemnek is minősülhet a mespórolt elitek száma mer ugye a ló alig ha lenne nagy védelmi segítség:D
|
Quote:
Alkolom meg nap mint nap van; pl ha a tábornokok sikeres csatából vezeteik haza a sereget azért, ha meg nem akkor azért :D u.i. Az uccsó mundat, csak azért, hogy ne térjek el tálzottan a tábornokok- témától :p |
Quote:
Ha matematikailag nem is, de pszichikailag elrettentő védelmi hatása azért csak van :D |
mármint? a lónyerítés fülsüketítő elrettentő erejére gondolsz?:D
|
A ló kiváló védelem, elsősorban valóban lélektanilag:)
1100 hekin mindössze 5k íjam volt még nemrég, mégse piszkáltak. A mellettük álló 20k ló megvédett minden ártó kísérlettől:D:D |
Sziasztok!
Tehát csak akkor lehet bevenni a tábornokokat a védelembe, ha megtanulnak nyeriteni:confused: |
Quote:
Néhány percig gondolkodtam, hogy valóban mit is szeretnél mondani, de semmire se jutottam. Kifejtenéd bővebben?! :confused: |
A megoldás
Quote:
|
Quote:
Mellesleg, ha 2-300 hekin otthon hagynál mondjuk 1tábit az olyan sokat jelentene számodra a védekezésben? :) Szerintem nem. Álltalában, ha valaki tábornokot hagy az oriban azt teljesen más okból teszi ;) Úgy vélem nem kell részleteznem :) |
tibicsoki
Igen már én is látom, hogy ebben a témában nem sok embert gyözök meg, de erre van ez a hely, hogy az ilyen kérdésekre választ kapjunk. És én megkaptam:D :D :D :D :D
|
All times are GMT +1. The time now is 03:30. |