![]() |
Köszi Ati, ez gyors volt:)
Nekem viszont nem jelenik meg sajna bármit csinálok:) |
Quote:
Lásd előző javaslatok az újratöltésre. Ne csak a reload-ot nyomd meg, mert az nem tölti igazán újra. :) shuft+reload, illetve cache törlés. De ha ilyenek kellenek, akkor a cache beállításokat télleg nézzétek át, mert ez nem normális, hogy ennyire megjegyezze a régi verziót. |
Sajnos a szövifórum link nálam nem akar megjelenni :(
Töröltem cache-t + újra töltöttem, de nem sikerült. Kikapcs mindent, majd újraindít, de az sem segített. 3browsert használok, de egyiken sem jön össze a dolog ...pedig amikor a menüpontok szétválasztási vonálkái lettek beiktatva, akkor azt simán sikerült előcsalogatni egy reload-dal :( |
Ne szivass már. :) Mutass screenshotot, ott van szerintem, csak rossz helyen keresed. Szövetségek menüpont mellett közvetlenül, azzal egy sorban.
|
Én is megcsináltam mindent, de nem látni:(
|
Quote:
A klántárstól direkt megkérdeztem, hogy hol kell lennie, mivel neki megjelent. Szóval tisztában vagyok vele, hogy a szövetség menüpont MELLETT :o Nem alatta, felette, hanem mellett, de nálam nincs :( |
Quote:
|
Quote:
Felbontasfuggo a dolog. A soremelessel osztott menuben megjelenik, de ha a felbontas miatt a zold csikos menu jon be, ott nem jelenik meg. Viragot az oltozobe..;) |
Quote:
Majd holnap... :)))))))))) |
Nekem sem műxik sehogysem:(
|
All times are GMT +1. The time now is 18:24. |