Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Fantasy, szerepjátékok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=26)
-   -   Shadowrun és Cyberpunk (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=72)

Senki 01-29-2006 19:48

Quote:

Originally Posted by MiKoR
nemtomazt még nempróbáltam, de 1 biztos, utoljára a HP hatott rám így

hát jah.. nade keress rá SR anyagokra a neten... tecceni fog! :D
Csak aztán ne csinálj úgy mint az a mágusos ismerősöm, aki azon rinyált, hogy sok tapasztalatot gyűjtött karit is lelőhet egy puskás punk ;) hiszen attól hogy világot láttál nem fogod félrefejelni a puskagolyót :D :D

Half 01-29-2006 19:51

Quote:

Originally Posted by Senki
hát jah.. nade keress rá SR anyagokra a neten... tecceni fog! :D
Csak aztán ne csinálj úgy mint az a mágusos ismerősöm, aki azon rinyált, hogy sok tapasztalatot gyűjtött karit is lelőhet egy puskás punk ;) hiszen attól hogy világot láttál nem fogod félrefejelni a puskagolyót :D :D

hihi próbálj eccer lelöni és megláttod, hogy félre fejjelem

Bulett proff monk

MiKoR 01-29-2006 19:52

Quote:

Originally Posted by Senki
hát jah.. nade keress rá SR anyagokra a neten... tecceni fog!
Csak aztán ne csinálj úgy mint az a mágusos ismerősöm, aki azon rinyált, hogy sok tapasztalatot gyűjtött karit is lelőhet egy puskás punk ;) hiszen attól hogy világot láttál nem fogod félrefejelni a puskagolyót :D

hha ilyesmire vetemednék, hogy túléljem a puskagolyót biztos megoldanám vhogy :)
Mágusan egyszer 2 vért volt rajtam igaz, hogy az nem golyó, de kivédtem, csak nemtudtm mozogni :)

MiKoR 01-29-2006 19:52

nincs vmi ötleted merrekeressem?;)
szerepjatek.lap.hu n p.:P(most jutott eszembe)

Senki 01-29-2006 19:55

Quote:

Originally Posted by Half
hihi próbálj eccer lelöni és megláttod, hogy félre fejjelem
Bullet proof monk

hihihi.... van olyan kezdőkari is amelyiknek egy telibekapott rpg talán fejfájást okozna de az 3 szintű bültetett bőrpáncélos, kevlárdzsekis feldrótozott troll kidobóelmber... 18 a test-e :cool:
de azért daráltunk már be telekrómozott utcai szamurájokat ;)

Senki 01-29-2006 19:58

Quote:

hha ilyesmire vetemednék, hogy túléljem a puskagolyót biztos megoldanám vhogy :)
Mágusan egyszer 2 vért volt rajtam igaz, hogy az nem golyó, de kivédtem, csak nemtudtm mozogni :)

naja... de nem az ment meg a haláltól hogy világot láttál, hanem jól játtszol, és jó a felszerelésed... meg hogy komolyan veszed széttápolt karival is a géppisztolyokat.... ugyanis fix életerőd van és mentődobásod ami még a kari generálásakor eldöntesz hogy mennyi... aztán jön a sebzéscsökkentés a felszereléseddel... nde egy 13H sebzésű toronygéppuskát amit egy páncélozott terepjáróra aplikált fel a töpre rigóm akkor se állítod meg a mellkasoddal :D :D

MiKoR 01-29-2006 20:04

akkor elbújok vagy fehérzászlóval berohanok a tér közepére?:P
Amúgy mondom, nemtom mirőlbeszélsz soseláttam még 1 CP vagy Shadowrunk könyvet meg játékotsem semmit...játékteknikailag -3 a tudásom :P

Senki 01-29-2006 20:09

Quote:

akkor elbújok vagy fehérzászlóval berohanok a tér közepére?
Amúgy mondom, nemtom mirőlbeszélsz soseláttam még 1 CP vagy Shadowrunk könyvet meg játékotsem semmit...játékteknikailag -3 a tudásom

nem, elhúzol és megpróbálsz mást... nade nem kell hülyeséget csinálni és megúszhatsz sokmindent.. amúgy a 13H az 13 halálos-t jelent... sebzés, mindegyik szinten 3 rublika... horzsolt, súlyos, életveszélyes és az 10. a halálos.. azaz 13 szor 10 szint sebzés... ezt sebtűrjed :D
(ha jól emléxem.. az a baj hogy nincs előttem a könyv és régen jáccottam...)

Half 01-29-2006 20:26

Mivan már rakétákat lödözném rám??:) na láttod ezért nem te mesélsz:) visszanyomnál az őkorba

Senki 01-29-2006 20:30

Quote:

Originally Posted by Half
Mivan már rakétákat lödözném rám??:) na láttod ezért nem te mesélsz:) visszanyomnál az őkorba

mint játékos tuti hogy előbb lőnék aztán már nem tudnám megkérdezni miért tartottál stukkert a fejemhez :D :cool:

All times are GMT +1. The time now is 13:12.