![]() |
Ja es az se rossz ha topos orival szövizel aki tekitir te meg szépen megkapot a 10% at :)
|
Quote:
vmi ilyesmit csinálunk épp egyik csopiban, milyen jó még kis lilaként kapni 7-8000 tekit 20 körönként :P |
amúgy meg sztem törpével már érdemes indulni 5-ös szinten, 2k a kavicsára (legalábbis, ahol vagyok), és azért egy törpe elég szépen tud termelni...
aztán fel a tetejére, fel sok ház és kattincs-vari-toli piacra termelés. én ezt csinálom most, majd 2* annyi a népem, mint a körülöttem levőknek. de nem árt egy mnt velük, ami meg is van :D |
Pool, egy aktiv csoportban ez mukodik :) De egy kevesbe aktivban annyira nem, hogy termelsz tobb ezer katit naponta a piacra...mellesleg a torpe tenyleg jo 5. szintre! :) akár hadisnak is...
|
Aktivalni kell a csoportot! :)
|
40könyvtár,azzal folyamatos írás utánna vari,toli képzés és a kisebb orik lopása,persze amég lehet addig a bányák is menjenek...de amint kell a hely bányák,majd könyvtár bontás.....és iány felfele
|
Tekirás min 1-1,5 mrd-ig 200 hekin, utánna roham léptekkel fel a top 30 orijaihoz 1-2000 heki közé, és akkor ott lehet termelni 1700-1800 kört.
Azért kell az elején az a kis pénz hogy lendületből belehessen vásárolni és azonnal fullon legyen az ori amint lehet és indulni tovább:) |
Quote:
Legközelebb lehet kipróbálom! |
Quote:
Kb 3k kör alatt 4-5 mrd-al lehet fellépni:D:D Csak kombinálni kell a teki irást a kati termeléssel és a diplomáciával. Nem árt ha a top tudja, hogy nem ellenük, hanem termelni igyekszel fel:) |
vagy egybol igyekezni a topba, ha kijossz vedelem alol (gyors csopiban legalabbis) mar 380 heki korul kell allnod, es ha eleg katid volt ahhoz, hogy 144 kor alatt betermelj ennyi katit akkor a tovabbmenes sem okoz gondot a top fele, es ott elkezdeni termelni :)
|
All times are GMT +1. The time now is 15:52. |