Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Kit mi zavar legjobban a v6-ban, a pontlistán kívül? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=701)

Ati 08-07-2006 11:01

Quote:

Originally Posted by Kincza
Sziasztok!
Nekem az a furcsa, hogy a baloldali menüben a pontok néha csoportosítva jelennek meg, néha nem. Van rá vmi ötlet? Esetleg az IE valami hülyesége?
Amúgy a menü és az elrendezés gyorsan megszokható (hiszen logikusabb lett). Sőt, itt-ott már-már tetszik :p
Kincza

Felbontásfüggő, hogy hogyan jelenik meg a menü. Nagyfelbontás esetén, ha van neki hely, akkor tagolva, sőt, egy szép fejléccel jelenik meg. :)

Packolombo 08-12-2006 21:12

Quote:

Originally Posted by Mike zoostorm (Post 27656)
szoviforum... nagyon hianyzik a narancs szin.. ha tul rikito volt, at kene rakni vlaami mas narancsra.. de a barna...:( nekem nem jon be. olyan tudjatok milyen barna szine van... :D

épp ezért nyitottam erre egy külön fórumot, de sajnos érdeklődés hiányában a fórumom befuccsolt :((
engem is nagyon zavar a barna színű szövifórum, és nekem is az jut eszembe a barnáról

Packolombo 08-12-2006 21:14

ja és ráádásul vastagabb lett a betű ezt még pluszban nagyon nem szeretem

szamóka 08-12-2006 21:25

A szövetségek menüben a szövetséges orik, és a "Karaván" nagyon egybeolvad, lehetne ott egy sort emelni?

doscar 08-12-2006 22:26

látom a súgót nem olvasta senki mostanában :D

amúgy a többi rész nekem tetszik, sokkal szebb mint volt

Packolombo 08-12-2006 22:33

Quote:

Originally Posted by doscar (Post 28465)

hát nem mivel kiég tőle a szemem :)

Bogár 08-12-2006 22:43

a súgó a játék része... én nagyjából minden nap megnézek valamit.

amúgy szeretem a piros-fehér-fekete színkombinációt. :D

Cassandra 08-12-2006 22:56

Quote:

Originally Posted by doscar (Post 28465)

Khm... a súgót épp a napokban olvastam végig, a végiget szó szerint kell érteni, ABC sorrendben a legtetejétől a legaljáig, minden pontját betűről betűre és látok... nem annyira fárasztó olvasni, szerintem kimondottan jó a bordó-fehér kombináció...:)

Cassandra 08-13-2006 13:29

Egy apróság:A tablóban a sárga "új" felirat szintén nem látszik, különösebben nem életbevágó, de legyen már minden szép precizen megcsinálva.:)

Ati 08-13-2006 13:52

Quote:

Originally Posted by Cassandra (Post 28533)
Egy apróság:A tablóban a sárga "új" felirat szintén nem látszik, különösebben nem életbevágó, de legyen már minden szép precizen megcsinálva.:)

Dehát piros. :P :D

All times are GMT +1. The time now is 01:03.