Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   V6 szávszélesség problémák (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=699)

4'|<05 08-12-2006 22:46

üdv.

én lennék a 4., akit érintene a téma. vodanetem van ugyancsak, és az új designe miatt vmi hihetetlen forgalomnövekedés van, az a 2.5 mega az rengeteg (!), képek kiszedésével meg nagyon ronda a gém.
szóval én is támogatnám valamiféle megoldás eszközölését, esetleg beállításnál kis boxnál beikszelni, hogy legyenek-e azok a fejléc képek, meg az egyéb fölösek, vagy ne?

köszönöm a figyelmet

*Ákos*

Goldy 08-13-2006 12:22

Sziasztok!

Csak egy észrevétel, hátha valakinek hasznos.
Ha egyszer úgy nyitod meg a böngészőt ( én a régi és sokat szidott ie-t használom ), hogy nincsenek letiltva a képek, akkor csak egyszer kell megnyitnod így, és ha nem lépsz el a hodito.hu-ról, akkor automatikusan visszatölti a pergament úgy is, ha a képek le vannak tiltva, akárhány országba lépsz is be...
A felső képeknél még nem próbáltam, igazából az nem elengedhetetlen része a játéknak.
Ugyanez az angol változatnál is működik, a románban nem játszom. :)

Akár, aki lusta volt regisztrálni. :)

Kajszy 08-13-2006 17:59

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28305)
Remélem nem gondolod komolyan, hogy a mai világban, amikor egyre nagyobb felbontású monitorokat dobnak hozzá az emberhez, amikor a telefonon is egyre nagyobb felbontásban tudsz webezni, akkor a régi pda-k kis felbontását vegyük alapul. Ez nonszensz. Azokkal is működik, maximum görgetned kell. Minden régebbi tipusú eszközzel nem tudunk kompatibilisek lenni, a jó látványt azért elrontani, hogy azoklehessünk, hiba volna.

Szia!

Nem gondolom! Mivel jelenleg a piacon lévő legfejlettebb PDA-t használom! (Qtec 9000!) Felbontása 640x480... De ezt már korábban is írtam vagy 2-3 helyen...

UI: Semmi másért nem használok PDA-t 3 éve csak azért, hogy a HÓDÍTÓ-val tudjak bárhol, bármikor játszani! (Persze ha már megvan sokminden másra is használom, de ezért kezdtem el használni!) Mivel a topic-ot lassan bezárod nem fűzök hozzá többet!

Ati 08-14-2006 16:19

A "Beállítások" menüpont "Vegyes" füle alá bekerült egy "Mobil-Internet" szekció, ahol a képek minőségét le lehet rontani. Ez a beállítás az adott böngészőre vonatkozik, országodat máshonnan (például munkahely) továbbra is rendesen meg tudod nézni. Ha valakinek több országa van, akkor elég egyszer beállítani a rontott képminőséget, abban a böngészőben onnantól így jelennek meg a képek.

Nem szép. Sőt, kifejezetten csúnya. :)

Viszont napi egyszeri menü-végiglátogatás mellett, átlagos cache-elési beállításokkal kb 2 mega forgalmat lehet spórolni.

Csak azoknak ajánlom, akiknek ez tényleg ennyire számít, mert nagyon csúnya lesz tőle minden, és normál net mellett semmi szükség arra, hogy valaki rontott képminőséget használjon.

A mobil netezőknek valamit valamiért: kisebb forgalom, de sokkal csúnyább fejlécek.

Steve 08-14-2006 17:49

Ati énis tudok említeni vagy 4-5 embert aki mobilról mondjuk mini operával szokott hoditozni csak nem irnak itt mindig.
Mondjuk ez szerintem evidens, hisz aki sokat használja mobilról a netet az valszeg nem ül sokat a gép előtt tehát ezt a forumot se olvassa olyan gyakran. Szerintem ez lehet az egyik ok az érdeklődés hiányának;)
Énis jobban örülnék egy butitott mobilos változatnak, mert ugyan még nem használtam az újat /telefonelhagyások.../ de nem szeretnék napi sokszor 2,5megát letöltögetni feleslegesen amikor a telefonban nem igazázán tudok gyönyörködni...

Ati 08-14-2006 17:57

Quote:

Originally Posted by Steve (Post 28671)
Ati énis tudok említeni vagy 4-5 embert aki mobilról mondjuk mini operával szokott hoditozni csak nem irnak itt mindig.
Mondjuk ez szerintem evidens, hisz aki sokat használja mobilról a netet az valszeg nem ül sokat a gép előtt tehát ezt a forumot se olvassa olyan gyakran. Szerintem ez lehet az egyik ok az érdeklődés hiányának;)
Énis jobban örülnék egy butitott mobilos változatnak, mert ugyan még nem használtam az újat /telefonelhagyások.../ de nem szeretnék napi sokszor 2,5megát letöltögetni feleslegesen amikor a telefonban nem igazázán tudok gyönyörködni...

Hmm? Jobban örülnél neki? Épp egy bejegyzéssel feljebb írtam, hogy kész......................

Steve 08-14-2006 18:00

sorry

:o Sohatöbbet nem fogok több mint egy órát nyitva hagyni itt topicot, mert még vmikor délután nyitottam meg és erre már itt is a válasz:D
*pirul*

szamóka 08-14-2006 19:28

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 28653)
sokkal csúnyább fejlécek.

Nem is csúnyábbak :p Cserébe tényleg baromi gyorsak, köszönöm minden mobilos játékos nevében.

Ati 08-14-2006 19:49

Ezek szerint működik is, szuper. :) Ha bármi észrevétel van még ezzel kapcsolatban, az most jöhet, ha nincs, akkor zárom ezt a témát is, hogy minél kevesebb nyitott megbeszélnivaló maradjon.

niederl 08-16-2006 10:38

Nagyon jó, köszönjük!
Megkaphatjuk az angolban is vagy az odébb lesz?

All times are GMT +1. The time now is 14:21.