![]() |
Feltettem egy szavazást ehhez a témához, a képeket a topicban leírt weboldalom meg tudjátok nézni, és melyik legyen, más legyen, avagy egyik se legyen... :)
Aki a "más legyen"-re szavaz, attól kérnék egy képet ide a fórumra, hogy mire gondolt. Természetesen saját, felhasználható kép jöhet csak szóba. |
Nekem tetszik az ikonötlet, és a kard is. Ha igaz, arra szavaztam ,ha nem, akkor bocs:D
|
Szerintem jó ötlet ikont tenni a Hódítónak:)Én a várra szavaztam, mert már a kard szerepel, mint eseményjelző:o
|
Jó 5let én is támogatom...
A kard a legjobb:p |
hopp-hopp, félrenyomtam, sorry
a koronára ment volna a szavazatom, kéretik így nézni a szavazás állását! |
szeritnem azért elég egyértelmű az állás :D Attis te mikor döntesz? :p (a szavazáson túl)
|
Uuutálok csatlakozni a tömeghez de kard:D Lyra elismerésem;)
|
A szavazás lezárva. Átkerülhetne lassan a megvalósult javaslatok közé...
|
Hát olyan utolsó szó jogán egy vélemény
Én is a kardra szavaztam, mert a három lehetőség közül, tényleg az néz ki a legjobban. Viszont pár napra rá rendezgettem böngészöm kedvencek menüjét és másoldalak ikonjai jobban illenek oldalikhoz ill. jobban kifejezi az eredeti oldalt. Értem ez alatt, hogy ezen a forumon is itt van a vBulletin logoja, az az ikonja is. Mivel a hódnak is vár a logója szerintem egy vár jobban illene neki. Mielött lehurognátok, megprobálkoztam az eredeti logó szerkeztésével ill. egy új várral is próbálkoztam. Próbálkoztam, tehát besültem:cool: . Szóval szerintem még képezhetné ez megbeszélés tárgyát, mert szerintem ez még kiforratlan és ne egy itteni szavazás (huszon akárhány forumozó) szavazata döntse el. |
én is csináltam egy ikont :rolleyes:
bár a szavazást már asszem lezártátok.. :( http://gothangel.freeblog.hu/files/kastely_1.ico |
All times are GMT +1. The time now is 05:51. |