![]() |
Quote:
|
Quote:
A hírnevet én is kiszedném cakkumpúder belőle, mert semmi jelentősége nincs és csak foglalja a helyet... és igen, semmiképpen ne legyen 2 soros...:D Szerintem a faj elég lényeges eleme a pontlistának, így azt nem piszkálnám (főleg, hogy abból csak 1 db lehet), a személyiséget viszont az egérre előjövő menübe raknám (abból ugyibár lehet egy csomó, ami felesleges helyfoglalás) míg az eredményességből a hadi eredményességet nyugodtan el lehet hagyni (vagy azt is átrakni egér által előugró részre), mert azt a legtöbben, hogy átütik e a célpontot vagy nem, kiszámolják (vagy csak exhas küldik a csapatokat), míg a vari és toli akciónál csak akkor számolnak, ha ránézésre is necces a dolog... |
A Hírnév kiszedését nem támogatom, sokszor jól jön, hogy egyből látszik, ha valaki üt-lop-varázsol.
Az infó tényleg lehetni egy nagy-i (hehe). A szabi SZ betűje is felesleges, de legalább is hosszú (már ha 4 karakter hosszúnak számít). Én még mindig a személyiség-rövidítését szorgalmazom, de ez csak az én véleményem. Az eredményességről pedig lásd fent: nekem fontos, egyből lássam, kik vannak körülöttem, és mi az eredmény. |
Quote:
Egyébként nálam személy szerint az hogy korábban mekkora sikerrel gömböztem, vagy loptam nem annyira mérvadó, mert időközben bármi megtörténhet az adott országokkal. |
100% 100% 100% helyett:
@ @ @ , csak tegyük fel ezek kockák, vagy körök, és más színüek ( zöld-zöld -zöld) Értitek, nem 21 karakter, hanem 3 (vagy 6, ha van szóköz is, de SZVSZ nem kell). |
Quote:
|
Quote:
Igazatok van.:) 3 kocka+I, az infó helyett és mondjuk mindezt egymás mellé egy oszlopban? +szabi jelölése más szinnel [SZ] helyett.. |
Quote:
|
Quote:
|
@ @ @
pölö ez egyenlő lenne a mostani 100 100 0 kiírással. |
All times are GMT +1. The time now is 14:31. |