![]() |
Quote:
Erre csak azt tudom mondani, hogy 11 konstruktőr vesz részt az idei VB-n, és csak 10 szavazati hely volt, ezért csak az abszlút esélyeseket választottam be! De a kedvedért beteszem ide, hogy lásd! 1. Renault 2. McLaren 3. Ferrari 4. Toyota 5. Williams 6. Honda 7. Red Bull 8. BMW Sauber 9. MF1 10.Toro Rosso 11.Super Aguri Így lesznek 11-en! Forrás: FIA |
Igen, az, hogy minden lehetséges az tény, de ahhoz, az első 6 csapatnak nem szabad, hogy rajthoz állnia!
De ha a realitások talaján mozgunk, akkor tény, hogy a kissebb csapatokból, vagy az újjakból, az elkövetkezendő pár évben még nem fog a dobogó legfelső fokára állni! Bár a RB-nek van mint a tejbe aprítani, mert a 2005 ös ferrari motort katák meg, ill. vásárolták meg, így esélyesnek tartom őket, akár a 4. helyre is! És ugye ott van a BMW és a Sauber "fúziója" is, ami még nem tudjuk, hogy mit fog hozni! De kíváncsian várjuk:) |
én mosmá 3ik éve nézem, azota kimi szurkolo vagyok. szerintem a legjobb pilota...remélem idén elkezdi a saját vb, győzelmi sorozatát. mert azé valjuk be, még a fogado irodák se adtak magasabb oddsot hiába kezdett tizenvalahanyadik helyről..........és persze nyert.....
|
Ahogy nézem a szavazásokat a Renault-ot igen leszavaztátok.:)
|
Üdv,
nemtom, született-e válasz arra a kérdése, hogy lesz-e kerékcsere az idei szezonban? Lesz:-) És ez a Bridgestone-nak kedvez. |
pláne ha már csak ő lesz a kizárolagos szállito.
de lehet h. 2007 től csak....szerintem a michlein jobb, hamarabb bemelegszik., talán tartosabb is, de hát kifogást majd találnak akinek rosszul megy... |
Quote:
:D :D Persze, mert mindenkit a sakk érdekel:) |
Quote:
Ez számalmas azért, ha megnézitek, hogy "Ecclestone atya és bűntársaik" /FIA/, szinte csak olyan szabálymódosítást hoztak, mai a Ferrarinak kedvez!:D |
sajnos ez van. bojkottálni lehetne a ferrarit, de mire mennének vele....mint az amerikai futam.....a jellemtelenség ne továbbjának tartottam amit ott műveltek...minden oldalrol,
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:53. |