Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   újraindulás 5. szinten (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=659)

Cassandra 08-01-2006 22:02

Quote:

Originally Posted by wand
ez esteben valaki mondja meg hányan vannak ezekben a csopikban? :D

S:284 ország van a pontlistában.
Mikor az előző orimmal felléptem onnan(akkor 220an voltak) az első 6helyen ugyan azok az országok voltak leszabizva, mint most és az sem tegnap volt...:)

Ati 08-01-2006 22:09

Quote:

Originally Posted by Cassandra
Mikor az előző orimmal felléptem onnan(akkor 220an voltak) az első 6helyen ugyan azok az országok voltak leszabizva, mint most és az sem tegnap volt...:)

A topok rotkán változnak, az többnyire "presztízs-kérdés". Ezért is nehéz sok helyen a top1-2%-ba bejutni. Akik ott vannak, azok általában nem akarnak onnan fellépni. :)

wand 08-01-2006 22:15

Quote:

Originally Posted by Cassandra

valaki mondja már el nekem mi az az S csopi?? az életbe nem hallottam róla.. :D

Ati: igen presztízs.. és én presztízsből léptem annó mindig első helyről
de ha valakiben szintén van annyi becsvágy akkor hogy a fenébe jáccon 5-6 szabis ori ellen?? :D

nem lehetne mondjuk a top 4 ben bizonyos játékban töltött időt elvárni mindenkitől?

Cassandra 08-01-2006 22:18

Quote:

Originally Posted by Ati
A topok rotkán változnak, az többnyire "presztízs-kérdés". Ezért is nehéz sok helyen a top1-2%-ba bejutni. Akik ott vannak, azok általában nem akarnak onnan fellépni. :)

Csak mondjuk nem tudom mennyi értelme van 5.szinten pusztán presztizsből leszabizott országot tartani az első X helyen(addig, amig az ott díszeleg a delikvens nem tud se fordulni, se új országot indítani),lehet, hogy csak nekem van késő, de én semmi értelmét nem látom az egésznek...:D

Quote:

Az a hely, ahova önszeretettel dobál engem a játék.:D

monro 08-01-2006 22:21

Quote:

Ati: igen presztízs.. és én presztízsből léptem annó mindig első helyről
de ha valakiben szintén van annyi becsvágy akkor hogy a fenébe jáccon 5-6 szabis ori ellen?? :D

nem lehetne mondjuk a top 4 ben bizonyos játékban töltött időt elvárni mindenkitől?

Ha valakinek a szabin eltelt körei utolérik a játékban eltöltött idejét akkor vegyünk el tőle körönként egy hektárt :D Ha az ori egy idő után elfogy akkor már törölni sem kell majd :D:D:D (ez csak amolyan félkomoly javaslat) ;)

wand 08-01-2006 22:25

Quote:

Originally Posted by monro
Ha valakinek a szabin eltelt körei utolérik a játékban eltöltött idejét akkor vegyünk el tőle körönként egy hektárt :D Ha az ori egy idő után elfogy akkor már törölni sem kell majd :D:D:D (ez csak amolyan félkomoly javaslat) ;)

pedig nem is rossz :D
de nem kell teljesen elfogynia..
elég mondjuk az aktuális 4. helyig "fogynia"
innentől bárki utolérhetné és ha első szeretne lenni, akkor szépen visszajöhet megmérkőzni a trónkövetelőkkel..:D

monro 08-01-2006 22:32

Quote:

pedig nem is rossz :D
de nem kell teljesen elfogynia..
elég mondjuk az aktuális 4. helyig "fogynia"
innentől bárki utolérhetné és ha első szeretne lenni, akkor szépen visszajöhet megmérkőzni a trónkövetelőkkel..:D

Ha már gondolati síkon foglalkozunk az 5lettel nézzük meg miért vannak szabin?
Valószínűleg lázad a népük, mert nem léptek még feljebb. Ha a hektárleadásos szabály lenne érdemes lenne egészen 200 hekiig bevezetni, hogy a delikvensünk rá legyen kényszerítve a fellépésre :)

[Qpe_] 08-02-2006 14:00

Udv!

Quote:

Originally Posted by monro
Ha már gondolati síkon foglalkozunk az 5lettel nézzük meg miért vannak szabin?
Valószínűleg lázad a népük, mert nem léptek még feljebb. Ha a hektárleadásos szabály lenne érdemes lenne egészen 200 hekiig bevezetni, hogy a delikvensünk rá legyen kényszerítve a fellépésre :)

A szabinak azert lehet par olyan oka, ami nem erdemel ilyen hekibuntetest.
Pl. szintlepes elott leszabizol, mert nem all mododban jatszani egy darabig, legyen az csak 1-2 honap. Szintet nem akarsz lepni, mert ha feljebb szabizol, a vedelem leesik, piacod viszont nincs 24 korig, meg hasonlo nyalanksagok.
Es ez csak egyetlen eletszeru pelda.:)
De ha abbol indulnank ki, hogy az emberfia jatszani akar feljebb, csak ranemeres miatt szabizik, akkor ez a hekicsokkenes nem okozna problemat, ha nem menne ala a maximalisan felviheto hekiszamnak.
Velemeny?:)

monro 08-02-2006 14:45

Quote:

Originally Posted by [Qpe_]
De ha abbol indulnank ki, hogy az emberfia jatszani akar feljebb, csak ranemeres miatt szabizik, akkor ez a hekicsokkenes nem okozna problemat, ha nem menne ala a maximalisan felviheto hekiszamnak.
Velemeny?:)

Igazad van így lenne korrekt és a célját is elérné egy ilyen szabálymódosítás.

Synkel 08-02-2006 14:59

Ebben a formában, hogy nem menne max heki alá, nekem is tetszik a dolog:)

All times are GMT +1. The time now is 13:40.