![]() |
Quote:
Mikor az előző orimmal felléptem onnan(akkor 220an voltak) az első 6helyen ugyan azok az országok voltak leszabizva, mint most és az sem tegnap volt...:) |
Quote:
|
Quote:
Ati: igen presztízs.. és én presztízsből léptem annó mindig első helyről de ha valakiben szintén van annyi becsvágy akkor hogy a fenébe jáccon 5-6 szabis ori ellen?? :D nem lehetne mondjuk a top 4 ben bizonyos játékban töltött időt elvárni mindenkitől? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
de nem kell teljesen elfogynia.. elég mondjuk az aktuális 4. helyig "fogynia" innentől bárki utolérhetné és ha első szeretne lenni, akkor szépen visszajöhet megmérkőzni a trónkövetelőkkel..:D |
Quote:
Ha már gondolati síkon foglalkozunk az 5lettel nézzük meg miért vannak szabin? Valószínűleg lázad a népük, mert nem léptek még feljebb. Ha a hektárleadásos szabály lenne érdemes lenne egészen 200 hekiig bevezetni, hogy a delikvensünk rá legyen kényszerítve a fellépésre :) |
Udv!
Quote:
Pl. szintlepes elott leszabizol, mert nem all mododban jatszani egy darabig, legyen az csak 1-2 honap. Szintet nem akarsz lepni, mert ha feljebb szabizol, a vedelem leesik, piacod viszont nincs 24 korig, meg hasonlo nyalanksagok. Es ez csak egyetlen eletszeru pelda.:) De ha abbol indulnank ki, hogy az emberfia jatszani akar feljebb, csak ranemeres miatt szabizik, akkor ez a hekicsokkenes nem okozna problemat, ha nem menne ala a maximalisan felviheto hekiszamnak. Velemeny?:) |
Quote:
|
Ebben a formában, hogy nem menne max heki alá, nekem is tetszik a dolog:)
|
All times are GMT +1. The time now is 13:40. |