Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   vihar, szárazság varázslat készültésg rontó hatása (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=627)

Láma 07-21-2006 14:48

De basszus. 500 hekin van egy hadis meg egy varis, ahola varisnak tegyük föl van 4 szer annyi varija mint a hadisnak. Rápakolja a 36 kör cuccot,a hadis meg 2 varázslatból leszedi. Vegyük 2000 hekin. A varisnak van 4 szer annyi varija, rárakja a 36 kör cuccot. A hadis meg 4 varázslatból szedi le. Téynleg nem érzed, hogy ez így nem egészen frankó?

Csocsó 07-21-2006 16:27

Quote:

Originally Posted by wand
szerintem baromi kevés, hogy mind a vihar mind a száraz 4% ot ront a varis készültségén attól függetlenül, hogy 1 vagy 36 körre teszi fel.
ha figyelembe vesszük, hogy egy mágia felderítés is 4%, akkor belátható, hogyha valakit viharoznak, felelsleges is nézni, hogy rajta van e még, inkább simán felrakják újabb 36 körre.

szerintem minnél több körre teszik fel annál több %ot kéne romlania a varis készültségének

mondjuk minimum a felteendő körök felével romolhatna a készültség.

Jó ez így ahogy van :)
Ha nem akarod h ártózzanak tarts több varit!
Különben meg jól emlékszek akkor annál nagyobb az orid védelme minnél hosszabb időre akarják rádtenni a varit.

Ha növelve lenne a készültség igénye, akkor a varis orik lassan bezárhatnának! Nem tudnak kellőképpen ártani a harcos oriknak. Jól néznénk ki ha ahhoz h feltegyek egy sereges orira 36kör szárazságot meg vihart 36% készümbe kerülne. Ja és akkor még nem is volt gömbözve se rengetve...

Lefogadom h nincs varis országod :) Különben ilyen fel se merűlt volna benned.

Csocsó 07-21-2006 16:32

Quote:

Originally Posted by Láma
De basszus. 500 hekin van egy hadis meg egy varis, ahola varisnak tegyük föl van 4 szer annyi varija mint a hadisnak. Rápakolja a 36 kör cuccot,a hadis meg 2 varázslatból leszedi. Vegyük 2000 hekin. A varisnak van 4 szer annyi varija, rárakja a 36 kör cuccot. A hadis meg 4 varázslatból szedi le. Téynleg nem érzed, hogy ez így nem egészen frankó?

minek leszedni? Ha 4szer annyi varija van akkor bizonyára 4* annyi temploma is. Magyarán szólva jóval több egységed lehet vmiből. Lehet mondjuk sok tolid, gyepáld a varijait gyújtogass, lopj... ha több sereged van... mészárold, rombold...

Láma 07-21-2006 17:03

Quote:

Originally Posted by Csocsó
minek leszedni? Ha 4szer annyi varija van akkor bizonyára 4* annyi temploma is. Magyarán szólva jóval több egységed lehet vmiből. Lehet mondjuk sok tolid, gyepáld a varijait gyújtogass, lopj... ha több sereged van... mészárold, rombold...

Mi lenne ha a lényegre koncentrálnál. Itt arról van szó, hogy a teürlet növekedésével csak a védekező fél kerül ebben az esetben hátrányba.

Csocsó 07-21-2006 17:07

Quote:

Mi lenne ha a lényegre koncentrálnál. Itt arról van szó, hogy a teürlet növekedésével csak a védekező fél kerül ebben az esetben hátrányba.

Mért kerül hátrányba?

Láma 07-21-2006 17:12

Quote:

Mért kerül hátrányba?

Mert aránytalanul nehezebb leszednie a varikat:) Amúgy meg az elég gáz ha lopkodják az embereidet, gyújtogatnak rajtad a vihár meg a száraz, és te nem akarod leszedni, hanem majd sereggel jól moresre tanitod. csak közbe nem menek a tornyaid, azok visszakisérnek stb,stb

Csocsó 07-21-2006 17:22

Quote:

Mert aránytalanul nehezebb leszednie a varikat:) Amúgy meg az elég gáz ha lopkodják az embereidet, gyújtogatnak rajtad a vihár meg a száraz, és te nem akarod leszedni, hanem majd sereggel jól moresre tanitod. csak közbe nem menek a tornyaid, azok visszakisérnek stb,stb

Hm és nekem nem lehet szövisem? Mondjuk egy varis aki bántja az ő hadiját? Vagy egy tolim aki a varist piszkálja?

Visszakísérnek? Most nem a varisról volt szó? :)
Különben nem hiszem h nem tudnád megoldani h mennyenek azok a fránya tornyok...:D

Láma 07-21-2006 17:27

Quote:

Hm és nekem nem lehet szövisem? Mondjuk egy varis aki bántja az ő hadiját? Vagy egy tolim aki a varist piszkálja?

Visszakísérnek? Most nem a varisról volt szó? :)
Különben nem hiszem h nem tudnád megoldani h mennyenek azok a fránya tornyok...:D

Amúgy meg nonszensz amiről beszélgetünk, mert ez leginább csak 1/A-ban okoz gondot nagy hekin, ott nincs szövisegitség meg ilyenek, és nem is támadgatsz ilyen bátran.

Csocsó 07-21-2006 17:32

De az alap javaslat általánosságról beszélt!

Pont A ban ne mernék támadni :)

Láma 07-21-2006 17:34

Quote:

De az alap javaslat általánosságról beszélt!

Pont A ban ne mernék támadni :)

Nem tudom, sztem nem éri meg A-ban mészárolni, meg pusztitani.

Az alap javaslat meg lehet hogy általánosságban beszélt, de ez lényeges változást csak 2000 heki felett okozna sztem.

All times are GMT +1. The time now is 16:37.