![]() |
Én nem a trükközgetésre gondoltam, hanem pl.
előbb kopik a tekercs aztán jön a kaja, vagy fordítva előbb íródik a teki, vagy előbb kopik (persze ezeket ki lehetne tapasztalni, he nem lennék lusta). A képződött sereg eszik-e, a képződött épület termel-e. Azt azért tudom (remélem jól), hogy a képződött sereg bemegy a házba, de pl. a nép már nem. Úgy tudom (bár hihatetlen), hogy pl. a varikopás után megy a sereg, így az 1 körös védelem, (vagy ártóvari) nem sokat ér. Nyilván nem rengetik meg a fenti kis bizonytalanságok a játékot, de azért mégsem ártana tudni |
Ha létezik földfoglalásra korlátozás akkor igazán benne lehetne a súgóban sztem. Miért van az, hogy egy 700 hekis ország egy 2200 hekistől csak 50 hektárt foglal? (Nem volt épités alatt területe.)
|
Quote:
|
Quote:
"Ezen kívül minél kisebb az értékkülönbség közted és a támadott ország között, annál nagyobb a nyereség." Minél nagyobb, annál kevesebbet fogsz hozni. |
a Háború súgót olvastad? :D
|
Quote:
|
% okra visszatérve, én eddig 7% felfelé, 3,5%lefelével számoltam, mert a háború súgóban ilyen is van "Ha Magadnál nagyobb országot támadsz, akkor kapásból dupla zsákmányra számíthatsz."
Szal lehet, hogy tényleg jó lenne tisztán látni ebben a kérdésben |
Még egy észrevétel "Csata útközben témába" ott az szerepel, hogy ha több sereg megy, akkor megütköznek, és a gyengébbik visszafordul (csak a lényegre koncentrálva)
Ettől függetlenül már tapasztaltam olyat, hogy mentem 3 sereggel, 4* megütköztem egy másik orival, és a végén én is beütöttem egy sereggel, ő meg kettővel... Szal lehet, hogy azt is be lehetne írni, hogy a seregek néha elkerülik egymást. Vagy ez Bug volt és már javítva lett? (<- Ati?) |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 19:08. |