Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Hódító relikvia (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=612)

Chris 07-11-2006 18:08

Ati: Ki készítette ezeket a rajzokat?

Ati 07-11-2006 18:11

Quote:

Originally Posted by Apa
nos nem akarom offolni a témát, de én nem láttam sehol meghirdetve, hogy ilyen jellegü szavazás lesz. lehet csak kölcsönkértem volna 1 digit, és feltetem volna pár rajzot, feltételezem, vannak még igy néhányan ezzel a dologgal,. másrészt pedig lehetett volna ugy alakitani ha már nagyobb a választék, hogy külön fajokhoz az összes nevező rajzát berakni PL: ide a külső forumra, és a szám-betü kombinácioval lehetett volna szavazni.
ha esetleg elkerülte volna a figyelmemet, a felhivás akko bocsi.

Hmm? Miről van szó? A két lehetséges verzió közül kell szavazni. Nem rajzolni kell, hanem szavazni. :)

Ati 07-11-2006 18:12

Quote:

Originally Posted by Chris
Ati: Ki készítette ezeket a rajzokat?

A szavazás lezártáig ez egyik fél esetében sem plubikus.

BeeLord 07-11-2006 19:15

Quote:

Originally Posted by Ati

Azért ki lehet találni:D A b stílust tudom is már, ki csinálta, nem mintha érnék vele valamit:D De jó érzéssel tölt el, tudni valami olyat, amit nem mondasz el:D :D

Ati 07-11-2006 19:18

Quote:

Originally Posted by BeeLord
Azért ki lehet találni:D A b stílust tudom is már, ki csinálta, nem mintha érnék vele valamit:D De jó érzéssel tölt el, tudni valami olyat, amit nem mondasz el:D :D

Aki ismeri az alkotókat, vagy műveiket, annak könnyű. :D

DearCody 07-11-2006 19:39

Na, mostmár engem is nagyon kíváncsivá tettetek. :D Nekem lövésem sincs, h kik lehetnek azok, de legalább lesz 1 kis meglepi. :)
Amúgy minden fajból lesz több fajta rajz is? Én szívesen látnék minden katonai egységből külön minden fajnak. Úgyse én döntöm el de jó lenne. :D
Körülbelül úgy örülük ennek az egésznek, mint egy 5 éves kisgyerek az új kisautójának. :D

Arwyl szelleme 07-11-2006 20:53

Úgy látom nem lesz kétséges a végeredmény. :)

Ati 07-11-2006 21:24

Quote:

Originally Posted by Arwyl szelleme
Úgy látom nem lesz kétséges a végeredmény. :)

Ahogy már régebben is írtam egy másik topicban, az itteni fórumon az ilyen jellegű szavazás csak "játék". Nem ez dönti el, a tényleges szavazáson akár ennek a fordítottja is lehet.

DearCody 07-11-2006 22:07

Quote:

Originally Posted by Ati
Ahogy már régebben is írtam egy másik topicban, az itteni fórumon az ilyen jellegű szavazás csak "játék". Nem ez dönti el, a tényleges szavazáson akár ennek a fordítottja is lehet.

Ezt persze tudjuk, de azért ez is megmutat vmit a dologból. Szerintem amúgy a hivatalos is hasonló lehet, de ezt Te jobban tod Ati és gondolom eszed ágában sincs megmondani, h h áll, úgyhogy nem is kérdezem. :D :D :D

Chris 07-12-2006 07:48

Quote:

Originally Posted by Ati

Miért? (Az alkotók neve befolyásolná az eredmény, vagy mi? :confused:)

All times are GMT +1. The time now is 16:46.