Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Bejelentkezésről email értesítő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=608)

BeeLord 06-29-2006 13:27

És ha a főmenüben megjelenne valahol az utolsó belépés dátuma, időpontja? Arról csak el tudom dönteni, hogy én voltam-e, vagy se...

-Fegya- 06-29-2006 13:37

Quote:

Originally Posted by BeeLord
És ha a főmenüben megjelenne valahol az utolsó belépés dátuma, időpontja? Arról csak el tudom dönteni, hogy én voltam-e, vagy se...

Belépett egy illetéktelen az orimba. Utána én is belépek. Az én belépésemet fogja mutatni, hiszen én voltam az utolsó. Szóval ez sem tökéletes...

BeeLord 06-29-2006 15:24

Mikor te belépsz, akkor az az előtti belépést mutatná. Tehát ha te belépsz 14 órakor, akkor azt írja ki, hogy az utolsó belépés 9 órakor történt. Majd ha 15 órakor is benézel, akkor már a 14 órai időpontot írja ki. Nem tudom érted-e így?

BeeLord 06-29-2006 15:26

De ha ez így nem teljesen oké, akkor kiírhatná a legutóbbi kijelenkezést is...

Colony 06-29-2006 16:00

Hát én biztos egy időután elfelejteném ill. nem mindig figyelném...szerintem ez nem megfelelő "védelem".
Ráadásul mikor az a fránya szolgáltató miatt 1 óra alatt akár 10x bekell lépnem? Akkor biztos nem figyelném mikor léptem be utoljára, ráadásul az e-mailokat se biztos, hogy nem olvasatlanul törölném ha egy nap 20x lépek be!

Ui: Mondjuk tudom ez egyéni szoc.problem, de ha már ennyit írtam elküldöm:D

director 06-29-2006 16:07

Quote:

Originally Posted by Colony
Hát én biztos egy időután elfelejteném ill. nem mindig figyelném...szerintem ez nem megfelelő "védelem".
Ráadásul mikor az a fránya szolgáltató miatt 1 óra alatt akár 10x bekell lépnem? Akkor biztos nem figyelném mikor léptem be utoljára, ráadásul az e-mailokat se biztos, hogy nem olvasatlanul törölném ha egy nap 20x lépek be!

Ui: Mondjuk tudom ez egyéni szoc.problem, de ha már ennyit írtam elküldöm:D

de ha csak hibánál megy mél, az jó, nem? arra még esély is van talán:P

-Fegya- 06-29-2006 21:00

Quote:

Originally Posted by director
de ha csak hibánál megy mél, az jó, nem? arra még esély is van talán:P

Közben utánanéztem. Rontott jelszó esetén most is megy mail! :)

Bogár 06-29-2006 21:46

aha... de akkor nem léphetsz be arról a gépről (IP-ről) egy kerek órán át.

-Fegya- 06-30-2006 08:20

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
aha... de akkor nem léphetsz be arról a gépről (IP-ről) egy kerek órán át.

Ja, de ha nincs beállítva a zárolás, akkor az illetéktelen behatolni szándékozó programmal fog esetleg több millió próbálkozást tenni. Mindegyikről menjen mail?

Bogár 06-30-2006 09:32

éppen ez a lényeg... nem a bejelentkezési kísérletekről menne az értesítés, hanem a sikeres belépésről, és nem mailben.

All times are GMT +1. The time now is 19:51.