![]() |
Quote:
remélem nem kiabáltam el a dolgot.... |
Quote:
|
Quote:
mindenesetre egyszer már próbáltam hogy kiszámoltam papíron és a progival is, és ugyan az jött ki :) szerintem ez azért bíztató |
elöfordulhat olyan, hogy számoloprogi és többszöri ellenörzés után papiron annak ellenére, hogy az jön ki ujra, meg ujra, hogy a támadó nem fér be, mégis beüt?
a fajon, tekin,varin,katmorálon,tábornokon,támadás irányán,örtornyon kivül van még egyéb tényezö? mint pl. a variknál az 1% esély, hogy nem sikerül. történetesen az A csoportra lennék kiváncsi, ezért nem emlitettem a mf státuszt a felsorolásban TDK |
elf tudóst támadott ork tábornok alulról 2 körröl
28100 ijjász 487 toronyban a 15%-os toronyarány megvolt 95-s kat morál 63200 ló (8 tábornok természetesen) 94-es kat morál tekit fullnak vettem mindkét oldalon(45-40) a védöpont 1123339 a támadó 1113229 nálam legalábbis tudtommal az, hogy hány tagból állnak a szövik, és mekkorák egymáshoz képest csak a zsákmánynál számit a sikerességnél nem |
Quote:
Quote:
jobb ötletem nincs |
velünk eddig 3 szor esett meg 1/A-ban, több embert megkérdeztem, mind azt mondta, hogy nem keleltt volna beütnie. A szerver nem tárolja csaták részleteit, és mivel több ilyen jellegű visszajelzés nem érkezett, a support nem tud mit tenni:)
|
Quote:
No akkor elmodnom a probléma okát amiért történt : (és feltételezem Lámáéknál is ez lehett a gond) szal az ok azaz, hogy túl kicsi volt a külömbség a támadó és a védő érték között. és amit nem vesztek figyelembe az az, hogy a katmorál az nem fix 94 v. 95% volt ugyanis a katmorál megy le fel, amit Te látsz belőle az az egész számú katmorál, holott utána vannak biza tizedesek is! azaz ha valakinek 94 a katmorálja, az lehet 94,1 és lehet 94,9 is, te ebből csak annyit lácc, hogy 94% segítségül annyit, hogy elég jól be lehet lőnni a katmorál melletti kis nyilcskából a tizedes körülbelüli értékét, ( ha valkinek 1 napja 1 kis nyíl felfelé az .5 fölött lesz, akinek 1 napja 1 nyíl lefelé az közelebb lesz az egész számhoz. tehát okulásként: megéri picit nagyobb sereget küldeni, mint ami épp beütne, mert a extrém esetben a 94 ésa 95 között nem egy 1% külömbség van hanem majdnem 2%. |
információ Kiadása Más Országról Tilos!
|
Quote:
esemény annyi volt, hogy másodjára probált bejönni, az elsönél pattant,igy az ö morálja lefele a mienk felfele mozdult én csak egy képletet ismerek, ha ebben hiba van mond meg mi védőerö: ((28100*6)+(25324*8))*1,3(faji)*1.3(vari)*1.45(tek i)*1.3(torony)*0.95(katmorál)=1123362 támadóerő: 63200*6*1.3(faji)*1.3(vari)*1.4(teki)*1.2(tábornok )*1.1(felfele)*0.94(katmorál)=113230 wand magyarázata még magyarázat lehet, mivel 95-ös kat morállal az ork befért volna ezt elismerem. |
All times are GMT +1. The time now is 22:29. |