![]() |
Quote:
A körülmények eldöntik a csatát, mégpedig az óriás javára. Ha az ember toli-vari téren annyira legyengíti magát, hogy a full hadis óriást kivédje, akkor a környezet szétszedi, lehet még az óriás előtt:) Ugyanakkor az óriás életképes akár 56 toival is, és vari se kell neki rengeteg ha hadis akar lenni. Embernek a tolik ellen védekeznie kell mindenképp. |
Simán az ember!
Simán győz az ember, ha háborúról van szó...
Persze ehez tolvajnak kell lennie az embernek, mert vari ugye nem kell sok, hadiban meg ha csak védekezik, az óriás pedig támadóra is meg védésre is beáll, akkor neki sokkal több hely kell, még annyi tolvaj nem kell egy embernek mint óriásnak, hogy lenyomja... + a tolvajaival gyilkol, gyújtogat, akkor esélye sem marad az óriásnak! :) |
Quote:
Ezt azért kicsit részletesebben kifejthetnéd:) Mivel védekezik az ember, ha tolit annyit tart, hogy átférjen az óriáson meg a tisztánlátáson? |
Quote:
|
Na meg az is érdekelne, hogy az embernek miért elég kevesebb toli mint az óriásnak, hogy átmenjen rajta? Szerintem több kell:)
|
lehet übermench és az 10emberrel felér egy..bocsi:D
|
Ember nem veheti fel a versenyt óriással... soha :D
|
Quote:
Én meg szoktam tenni és ember vagyok :) De a játékban Fél-elf ill. óriás :D |
Quote:
|
Ilyen alapon összehasonlíthatjuk az óriást a hullával is, és meg lehet egyezni egy döntetlenben ott is, mivel az óriás nem tudja pusztán varikkal hazavágni, lévén hamarabb fogy a készülije mint ahogy a hulla helyreállítja az elszenvedett károkat:) Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy az óriás az erősebb. Talán nem véletlen, hogy többen játszanak óriást mint embert, még A-ban is, ahol a tekizés nem okoz olyan jelentős kárt:)
|
All times are GMT +1. The time now is 21:51. |