Quote:
Originally Posted by Ati
Dehogynem. Amíg nem voltam magasan, teljesen jól lehetett haladni. Fent már nem, mert nem igazán tudott átmenni senkin, szóval top1 ország önerőből nemigen lesz belőle. :D Cserébe nagyon jó kis védelme van, hiszen ahogy írtad, valóban nem sokan akarnak napokat szívni a betegséggel.
Hga csak úgy végig akarnék rohanni, hogy nem foglalkozom semmivel, akkor A-ban tuti a hullát választanám fajnak. Egyedül picit gáz, mert klánban beütik, de ha van melletted a szöviben még 2-3 ember, akkor ezzel sincs gond.
|
Hát én is végigmentem már hullával. 1A-ban semmit sem lehetett vele csinálni, mert nem akadt ország, amelyiket átütött volna. Ha egyedül vagy hullával, akkor símán bevernek klántámadással. Ha nem vagy egyedül, akkor gyenge védelmeddel gyengíted a klán védőerejét. Ráadásul sokan vannak, akik csak szórakozásból felgyújtják a házait. Szerintem teljesen használhatatlan és egyre reménytelenebb 1A-ban továbbjutni vele.
Engem utoljára egy betonelffel kirengettek a top30-ból. Ha egy hulla jut a top30 közelébe, biztos, hogy leégetik
|