Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Óriás túlélő személyiséggel? (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=554)

Csokibácsi 06-09-2006 18:40

Quote:

Originally Posted by Iceman
Egy kicsit bövebben lehetne?

Nem összeadni kell a %-okat, hanem szorozni.
Óriás tudós esetén haderőre ezek jönnek: +15% a faj miatt, +35% a tekercsekből.
Ez 1,15*1,35=1,5525 - azaz 55,25% (leheletnyit erősebb mint a tudós gnóm)
Ha MF vagy, akkor *1,4 (40%). Ez védekezésnél és támadásnál is számít.
Tolvajokhoz jon +10%, de ez óriásnál nem sok vizet zavar.
MF a varikra nem kap semmi bónuszt.
A nyers varierő tudós óriásnál: 1,45 (45%) * 1,1 (10%)

Milán™ 06-09-2006 18:40

Iceman küldtem neked privátban egy linket ott van egy jó progi az segít maj neked:)

Iceman 06-09-2006 19:20

Csokibácsi ,Milán köszönöm a segítséget,örvendek, hogy vannak ilyen jó fejek mind ti és segítek a béna kezdőkön mert az az igazság, h régebben játszottam még, kb. 2 hónapot csak belebotlottam egy fanatikusba és szó szerint ledarált mf voltam és ő is,próbáltam mnt de nem jött össze,türelmesen vártam (nem tudtam tenni ellene semmit még a varikkal se) hátha megunja de nem tette aztán porig vágott.Elment a kedvem és megfogadtam ,h egy jó darabig nem játszom többet.Ilyen módszerrel szerintem sok kezdő feladja. Elég lenne csak megleckéztetni de nem porig zúzni,de hát ez van.Remélem most több siker élményem lesz.
Köszi még1x.

Csokibácsi 06-09-2006 20:56

Szerintem lépj be egy szövibe, olyanba, ahol bevállalnak egy kezdőt, de maguk már nem kezdők.
Sokat lehet így tanulni.

Cyby_ 06-09-2006 21:41

sziasztok!egy röpke kérdés mf-ként elfel meddig lehet biztonságosan mnei,én fordulni szeretnék...?Válaszokat előre is kösz

Milán™ 06-09-2006 22:04

Quote:

Originally Posted by Cyby_
sziasztok!egy röpke kérdés mf-ként elfel meddig lehet biztonságosan mnei,én fordulni szeretnék...?Válaszokat előre is kösz

MF-ként elfel sokáig;)A-ba is elbírsz vele jutni:)

Milán™ 06-09-2006 22:05

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi
Szerintem lépj be egy szövibe, olyanba, ahol bevállalnak egy kezdőt, de maguk már nem kezdők.
Sokat lehet így tanulni.

De úgyis jó hogy MSN-en van egy tapasztaltabb ismerősöd és az segít:)
Én is úgy tanultam meg régen.Mindig kérdeztem ő segített most meg má kék számom van:)

Gazsy 01-01-2007 20:30

Quote:

Originally Posted by Baaangg (Post 22230)
Akkor ez azt jelenti, hogy mondjuk a tekercslopásnál, ami ugye 80%-kal kevesebb, ha fenn van a szieszta, a maradék húsz százalék lesz lopható, de 30%-kal kisebb hatásfokkal a túlélő miatt?(remélem elég érthetően írtam le:)

tehát ha jól értem akkor:

10k variból a sziszeta miatt a veszteségek olyanok mintha 2k, és a túlélő miatt ebből még -30%, tehát 1,4k lesz a veszteség alapjául szolgáló alap.
Jól értem?

Békés 01-01-2007 20:45

Quote:

Originally Posted by Gazsy (Post 61883)
tehát ha jól értem akkor:

10k variból a sziszeta miatt a veszteségek olyanok mintha 2k, és a túlélő miatt ebből még -30%, tehát 1,4k lesz a veszteség alapjául szolgáló alap.
Jól értem?

Valahogy ugy:)
De óriásként nem vállalnám a túlélőt első személyiségnek, talán 4-5.-re.
Kezdésnél legyen tudós, már a kereskedő se a legjobb azokban a csopikban ahol tartósan fenn van a drágakavics ára.

Gazsy 01-01-2007 20:55

Quote:

Originally Posted by Békés (Post 61885)
Valahogy ugy:)
De óriásként nem vállalnám a túlélőt első személyiségnek, talán 4-5.-re.
Kezdésnél legyen tudós, már a kereskedő se a legjobb azokban a csopikban ahol tartósan fenn van a drágakavics ára.

Köszi!
Amugy tudós vagyok! (mármit az óriás orim) :D
kereskedőt miért preferál(ják/)ták? Mit tud adni az óiásnak, amije nincs?
Amúgy olyan 766 heki körüli vagyok 7 bankkal!
Vándorról mi a véleményetek, mint óriás első személyiség?? 3/G ben ezt szeretném...
Szerinted(tetek) vándornak lenni megéri(tudós helyett)???

All times are GMT +1. The time now is 23:34.