![]() |
Ati Monro nem irta bele a szavazásba és az anarhba is csopik vannak:PPPP
Szal Roland jogos bár tényleg nem az anarhról van szó ott jóhogy van utalás meg fogó is rengeteg...:( |
akkor elnézést kérek.
|
Quote:
|
"ha valaki hóditani akar" Tehát ezt ugy érted hogy harcolnii? Annak meg kell tanulnia használni a tolikat a varikat, alkalmazkodni a piachoz a többiekhez, merthát a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...:D Sajnálom ez egy komplesx játék sok ország vezetője akarja a sajátját a topon látni és e
zért képesek közvetlen illetve közvetett módon sokakon, akár RAJTAd is átgázolni;) :cool: |
A közös piaccal csak az a gond, hogy ha valakinek több országa van, akkor visszaélésre ad módot -ha más korlátozásokkal is kombinálva lenne, akkor viszont javítana sok csoporton (ahol szinte mindig üres a piac) szinte csalás nélkül...
Viszont az üres piacokon, és a nagyértékű utalásokon a császári termelés (átlagár) is segít -hasonlón már én is gondolkoztam, szerintem a legjobban ez segítene a mostani helyzeten :) |
Quote:
|
Meg lehet kövezni: nekem tetszik a mostani piac!!:p :cool: :D
OFF: na el vizsgázni:( |
Quote:
Ezért nem kell senkit megkövezni :) Épp az a célja a topicnak, hogy felmérjük ki mennyire van megelégedve a mostani helyzettel. Tulajdonképpen (elméletben) mindenkinek jó az ha "elkap" egy-egy utalást. Ez a része sztem a többségnek nincs ellenére :) A kérdés az, hogy ezért az árért megfelelő ellenérték e az, hogy a "gazdag" vagy inkább nagyobb "baráti környezetű" országok ugy tudnak megtámadni esetleg pont téged, hogy közben "kiszedik" a piacról az egységeket, hogy ne tudj visszatámadni, vagy éppen védeni. Egy "szűkebb" piacot nyilván könnyebb kiszedni, mint egy közös H piacot lenne. Az utalásnak a módját valószínűleg megtalálná ujra az akinek ez fontos, de lényegesen kisebb volumenben tudná megtenni csak és a "teljes kivásárlás" egy idő mulva megszűnne. Ez a legfontosabb szempont sztem. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:37. |