Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Szabadidő, Sport (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=27)
-   -   Labdarúgó VB 2006 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=541)

Cyby_ 06-25-2006 19:55

Sztem Owennek nem kell visszarepülnie az angol döbtőre a mai,cseppet sem meggyőző teljesítmény láttán...
Fater és én egy Németország-Brazília döntöt jósolunk!
Az olaszok meg a legjobb négybe lazán bejutnak..könnyű az águk

Bogár 06-25-2006 21:03

Quote:

Originally Posted by ssseth
No igen. A 34 fokos meleghez odahaza nemigen szokhattak hozzá.

szegény Beckham. már néhány éve Spanyolországban játszik, és nincs hozzászokva a meleghez. :) valahogy nem tudom őket sajnálni. a portugálok vagy a hollandok a poros földig fogják szegényeket alázni. :D

BeeLord 06-25-2006 22:04

a portugálok és a hollandok egymást tiporták földbe:D érdekes egy meccs volt, az biztos.

Bogár 06-25-2006 22:08

kár, hogy volt egy csomó sportszerűtlenség. :( de nagy meccs volt mindenképp.
sajnos Deco nem játszhat az angolok ellen, de úgy is durva alázás lesz azon a meccsen. :D

Cyby_ 06-25-2006 22:13

Quote:

Originally Posted by csunyabogar
kár, hogy volt egy csomó sportszerűtlenség. :( de nagy meccs volt mindenképp.
sajnos Deco nem játszhat az angolok ellen, de úgy is durva alázás lesz azon a meccsen. :D

egyet értek veled...

de azért szép volt amikor Deco..meg V. bronkhorst ült egymás mellett békésen és megbeszélték a dolgokat:D

ssseth 06-25-2006 22:20

Quote:

kár, hogy volt egy csomó sportszerűtlenség

Ha Ivanov kiállítja Figot a fejelése után, akkor a portugálok talán nem hiszik el, hogy nekik mindent szabad. Remélem a következő meccsig lehiggadnak, az angolok ellen focizni kell majd, nem pedig hentelni...

Láma 06-25-2006 22:26

Portugáliának szerencsére esélye nem lesz ronaldo, és deco nélkül egy ilyen meccs után...

Bogár 06-25-2006 22:33

Quote:

Originally Posted by Cyby_
egyet értek veled...

de azért szép volt amikor Deco..meg V. bronkhorst ült egymás mellett békésen és megbeszélték a dolgokat:D

jaja, az nekem is jól esett. :)

Quote:

Originally Posted by ssseth
Ha Ivanov kiállítja Figot a fejelése után, akkor a portugálok talán nem hiszik el, hogy nekik mindent szabad. Remélem a következő meccsig lehiggadnak, az angolok ellen focizni kell majd, nem pedig hentelni...

és mit szólsz ahhoz a bizonyos bírói labdához, ami elméletileg a portugáloké volt? hát ahhoz, hogy Ronaldo-t lesérítették már a meccs elején? (azért Figo is kapott néhányat, nemcsak azt a könyöket) te ilyen körülmények mellett higgadt tudnál maradni? megnéztem volna az angolokat ebben a helyzetben. a meccs idő előtt véget ért volna a túl sok piros miatt. szóval szemmel láthatóan a hollandok provokálták azt a sok sportszerűtlenséget.

amúgy is a mai tapasztalat az, hogy az angolok csak 45 percig bírják.

Bogár 06-25-2006 22:34

Quote:

Originally Posted by Láma
Portugáliának szerencsére esélye nem lesz ronaldo, és deco nélkül egy ilyen meccs után...

ki mondta, hogy nem fog játszani Ronaldo? remélem helyre fog jönni a meccsig...

ssseth 06-25-2006 22:42

Quote:

és mit szólsz ahhoz a bizonyos bírói labdához, ami elméletileg a portugáloké volt?

Arra gondolsz, amelyet Figo (aki akkor már nem is lehetett volna a pályán...) odarúgott a hollandnak, az pedig megindult vele? Miért nem passzolta hátra?

All times are GMT +1. The time now is 15:38.