![]() |
Quote:
A szöviknek ugyis csak akkor van értelmük ha a játékosok egy hozzávetőlegesen időben (ez gyakorlatilag egész napot jelent) tudnak "alkotni". MF-nak bár a jó szövikkel szemben hátrányban van mégis nagyobbak az életképességi mutatói:) Persze ha te sem vagy eleget gépnél akkor szinte mindegy MF vagy e vagy sem :D |
Nna, halad ez, már HÁROM!!! körre fel tudom rakni a varikat, és egy körre a tisztánlátást is... YES!
A másik szövi varisánál, egy óriásnál folyamatosan bebuktattam a tolijaimat (teki nélkül nem volt egy ördöngösség, erre elkezdte levinni a készülimet körönként, kétkörönként). Sokáig nem lesz EKKORA tévedése, az biztos! Alig maradt varija... Átjáróházat csináltam az orijából, most várok, hogy a többiek megvívják a maguk csatáját. |
1ébként most jöttem rá, hogy lehetett volna sokkal rosszabb is... :D:D:D
(ha mondjuk egy kicsivel is okosabbak, már elvertek volna bennünket, de így, vari nélkül nehéz lesz.) |
Quote:
Amúgy meg a legdühítőbb amikor bever valaki földért az A top30%-a felső harmadában, és mikor megkérdezem hogy miért tette ezt, és megtudom hogy fordulni akar, akkor kerülget a gutaütés... minek kell kivinni a földet ha nem kell neki, ez már fáj. ... eleve milyen mentalitás az hogy szétveri a csoport összes termelőjét hogy magasra jusson, ha eleve fordulni akar és nem az élre törni...:mad: |
Quote:
Itt a fórumon rengetegszer olvastam, hogy 1A-ban tök nyugodtan lehet fordulni egy betonelffel, csak egy kissé unalmas. Hát nekem nem volt unalmas. |
Quote:
|
A piszkok!!
Koléga ott van olyna hogy jegyzetek:Oda szeepn beirod a pirosbetus orszagkodokat és majd leglatogatjuk oket :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 13:03. |