![]() |
Quote:
Futózápor biciklitúrán? No ez is jól eltévedt... |
Az csak egy sima privát bicajozás volt 42 kilin semmi extra:)
Ha egyszer erre jársz bicajjal elmehetünk arra, nem nehéz terep:) |
Mecsek 1800
12 2006.06.03 Gy Nappal Zobákpuszta - Hármas-hegy - Zengő - Cigány-hegy - Réka kunyhó - Váraljai eh. - Pásztor-forrás - Máré-vár - Baglyas - Zobákpuszta Rajt: Zobákpuszta, Kárászi Erdészet táborozóhelye Cél: Gyalogos adatok Indítás: 6.00-8.00 óra Nevezési díj: 500 Ft/fő Táv (terepen): 42.7 km Szint (terepen): 1770 m Szintidő: 10.5 óra MTSZ pontszám: MTSZ 99.5 pont MSTSZ pontszám: B60/12 Emléklap Jelvény Kitűző Teljesítés számával változó díjazás Ital Szendvics Meleg étel Gyümölcs Édesség Csomagmegőrzés Sátrazás a rajtnál Sátrazás a célnál Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Mosdási lehetőség a rajtnál Mosdási lehetőség a célnál Ötödik-tizenkettedik teljesítőknek jelvény. Térkép:a Mecsek turistatérképe. Vízvételi helyek, források: Cigány-kút (0,5 km), Hettyei-forrás (kis kitérővel, 10 km), Diós-kút (11 km), Kisújbánya, kocsma (remélhetőleg nyitva, 15 km), Etelka-forrás (18 km), Óbánya, kocsma (21 km), Lendület-forrás (28 km), Pásztor-forrás (32 km), Gergely-Éva-forrás (35 km), Vár-kút (kis-kitérővel, 37 km), Zobákpuszta (42,8 km) Mecsek 23 1 2006.06.03 Gy Nappal Zobákpuszta - Zengő - Cigány-hegy - Pásztor-forrás - Máré-vár - Baglyas - Zobákpuszta Rajt: Zobákpuszta, Kárászi Erdészet táborozóhelye Cél: Indítás: 6.00-8.00 óra Nevezési díj: 300 Ft/fő Táv (terepen): 24.4 km Szint (terepen): 1000 m Szintidő: 7 MTSZ pontszám: MTSZ 56.5 pont MSTSZ pontszám: C34/7 Emléklap Kitűző Teljesítés számával változó díjazás Ital Szendvics Meleg étel Gyümölcs Édesség Csomagmegőrzés Sátrazás a rajtnál Sátrazás a célnál Ivóvíz a rajtnál Ivóvíz a célnál Mosdási lehetőség a rajtnál Mosdási lehetőség a célnál Térkép:a Mecsek turistatérképe. No erre megyek legközelebb:) Cassandra, Ati? Ugyanonnan indul mint a Mecsek 30:) |
42km, 10 és fél óra alatt...
Gyanítom erősen szintidőn túl érnénk be.:D :p |
Veletek kapcsolatban a 24,4-es távra gondoltam:)
|
Quote:
40x Km után engem tuti fel kéne mosni. :D |
Quote:
|
Ott nem a táv lesz a gáz hanem az 1800-a szint....:) alig fogok kikészülni a végére a Melasz meg jól rámver majd egy órát ha nem többet:)
|
Nekem a táv is, a szint is borzalmasan hangzik.:D
Mondjuk egy ilyen túrát néhány hónapon belül még biztos nem mernék bevállalni és nem azért, mert lusta vagyok.:p |
Cassandra: jun 2.-án ugye nem vagy estis? Tessék Atit rádumálni a Mecsek 1800-ra, mert csak mindeféle buta kifogással jön:)
|
All times are GMT +1. The time now is 12:40. |