![]() |
Quote:
Erteme en Lyra...:) csak gondoltam bemasolom mindket ceg amit kinal a gephez lehetseges cserebere kent... |
Egyebkent akit erdekel annak szivessen elkuldom mindket cegnek a website cimet, es korbekuqsolhatnak:)
|
en is az amdt valasztanam, de a 400at sokallom, szerintem a felebol ki lehetne hozni egy hasonlo gepet ami tokeletesen megfelelne az egyedi igenyeknek.... nem hiszem hogy ennyire csucsgep kellene... de hat ez csak az en velemenyem, akinek van ra 400 penze, az vegyen ilyet... :)
|
Quote:
|
Quote:
Az ar persze hogy sok, angol penztarcahoz van merve, es a behajoztatason kivul meg a hazhozszallitas is benne van...ami egy kicsit folosleges... Ugyanakkor nem bannam ra a penzt szemely szerint, meg szamolgattam es egy ev alatt amernnyit cigizek , abbol siman kijon egy ilyen gep... ugyhogy asszem leszokok...:PP *megprobalok* |
Quote:
|
Quote:
Na nézzük: AMD Athlon™64 X2 3800+ Dual-Core CPU w/ HyperTransport Technology Mindkét mag 2000MHz-en ketyeg és magonként 512kb L2 cache van benne. Teljesítményfelvétel: 89 watt Ha egymagost akarsz: AMD Athlon™64 4000+ CPU w/ HyperTransport Technology() Valódi órajele 2400MHz (de ugye megfelelne egy 4000-es intel-nek), 1Mb L2 cache van benne és szintén 89 watt étvágyú. Játékra tökéletesen megfelel az utóbbi, egyrészt még nem mostanában lesznek többszálas játékok, másrészt pedig, ha a nyers erőt nézem, gyorsabb mint a kétmagos. Persze a kétmagos meg modernebb technológia, ez lesz a jövő. Lehet agyalni :) Fűteni pedig tényleg az intelek a jobbak: http://www.xbitlabs.com/images/cpu/a...-fx60/cons.png |
[quote=Csokibácsi]Hajrá :)
[sniff] Játékra tökéletesen megfelel az utóbbi, egyrészt még nem mostanában lesznek többszálas játékok, másrészt pedig, ha a nyers erőt nézem, gyorsabb mint a kétmagos. Persze a kétmagos meg modernebb technológia, ez lesz a jövő. Lehet agyalni :) amugy ha mar ilyen gep, es jatekra, akkor lehetne bele fizikai kartyat is venni, nem? egy par jatek mar tamogatja es csak 300 dollar vagy mennyi :D |
Quote:
|
Quote:
Mondjuk mire procit cserélne ... lehet, lesz már 4 magos is. |
All times are GMT +1. The time now is 16:25. |