![]() |
Quote:
Mi az érdeke a játékosnak? A pontlistarendezéskor gépnél tudjon lenni! és intézhesse amit kell, ne legyen ebben gátolva mondjuk a körváltás miatt. Legyen a klánvezéreknél egy gombocska amivel 3 körönként 1x frissítheti a klánpontlistát ÉS kör közben az egész csoportra kivetítve 10 percenként 1x. Miért jó ez? Ha egy klán éppen jön felém, de éppen dolgoztam frissítéskor akkor jelenleg hiába minden. Ha a sereg elég nagy nézhetem ahogy elmegy a sok munka gyümölcse. Ha lenne ilyen gomb... Akkor "leküzdöm" a pontszámkülönbséget és megnyomom a gombocskát. Máris indíthatom a sereget szembe a klánnal. Bármikor... kör közepén legvégén mindegy. A sereg lehet tőlem 1 körre vagy 2-re mindegy. Akkor van frissítés amikor valaki megnyomta a gombot. A 10 percenként 1-et tételt azért tenném bele, hogy a "baráti" klánok közti összejátszást kiküszöböljem. Mivel ez a minden oriból való pontlistarendezés kényelmi szolgáltatás tulajdonképpen és kiküszöbölendő az esetleges jksz-eket, a magam részéről ezt a szolgáltatást klánonként 50-100 VIP körért látnám szívesen. De ezügyben ugysem vagyok kompetens :) |
Nem nevezném kényelmi szolgáltatásnak azt, hogy ki tudok e hozni egálra egy csatát, vagy bukok mindent...
|
Rengeteg pénz van a játékban. Nem lenne jobb, ha egy frissítés nem VIP körökbe, hanem mondjuk 100millióba kerülne?
|
megintcsak Fegya ötlete a szimpatikusabb... ha már valahogy akkor aranyért, mint a klánraktárt...
|
Sziasztok!
Úgy látom abban már szinte mindenki egyetért, és belátta, hogy az új system nem igazán válik hasznára az 1/A-s kláncsatáknak ! Teljesen védtelen és kiszolgáltatott egy klán a másiknak, bármennyire is ott vannak a tagjai a gép előtt, bármennyire is online-ok ! Ahogy Monro levezette, szinte teljesen körvonalazódik annak a lehetősége, hogy akár egy 70% barakk klán is kigyúrva úgy verjen be klánokat hogy amannak esélye sincs semmit sem tennie. Az újításaid Attila jók, és a játék hasznára vállnak, kiküszöbölnek sok korábbi hibát a játék menetében. DE !Valamivel ellensúlyozni kellene az esetlegesen bekövetkezhető súlyos következményeket! Monronak 2 jó ötlete is volt, végigolvasva én mindkettőt alkalmasnak találom arra, hogy ezeket a problémákat helyrehozza. Az 1/A mint tudjuk teljesen más játék a többi szinttől eltérően. Remélem születik olyan megoldás, ami lehetővé teszi a további sikeres és színvonalas játékot, nem vesznek kárba olyan klánok több hónapos , éves munkái, akik azért viszonylag sokat töltenek ezelőtt a játék előtt a neten, és élvezik azt. Remélem az ésszerű belátás győz, és továbbra is érdemes lesz játszani a H-t! Kívánok ehhez sok sikert Neked Attila, és kíváncsian várom a fejleményeket. Zou |
Quote:
|
Quote:
Szerintem a 100 VIP kör se vészes és ezzel elérjük hogy senki se nyomkodja csak azért mert van ott egy gomb,de ha aranyban szimpatikusabb legyen 1 milliárd az ára!Üdv Serg "Álmodozók" |
Quote:
|
Quote:
Én azt gondolom ha egy klán csatázni tud ami önmagában nem kevés pénz(azt nézve hogy egy közepes, kigyurt oriban is elfér 200k ló)akkor erre is tud félre tenni 1 milliárdot viszont ennyiért nem fogja szivességből nyomkodni minden frissen alakult klán |
Sziasztok.
Alaposan végigolvastam az eddigi hozzászólásokat. Problémák az uj változtatások miatt. Eddig, ha a támadó fél nagyon kineccezte a támadást átcsúszhatott a körváltás utánra. Azaz, ha rádállt klánnal 2 körre, bontott, készült támadni, várt-várt akkor esetleg lecsúszott klánnal, és sok körről támadott. Na most ez megszűnt. Nyugodtan neccezek, max bent marad a seregem, és kész. Eddig az volt a megtámadott esélye ,amit monro is nagyon helyesen írt, hogy távolozik, be van készítve az ellentámadó sereg, és ha jönnek, mérlegel. Ha tud védeni, akkor véd, ha nem akkor szembemegy. Amikor a Mekk hajnalban ránkjött 4 milla lóval, és közben eltűnt az íjjas a piacról pontosan ezt csináltuk. Én távoloztam váltás közben 5 másodpercenként, Zou bontott mint állat, Levi figyelte a listában az ellen országait, bontott mint állat, és Monro meg 2 különböző összetételű bekészített klánsereggel várta a távolbalátások eredményét. És az összmunka, és a bizonytalanság a körváltás idejében esélyt adott az ellentámadásra. 1/4 sereggel. A mai rendszerben nem lenne lehetőségünk tervezni, csak a nagy lutri maradna, hogy kijönnek, vagy nem? Mennyivel jönnek vajon? Mondhatnám ugy is, hogy a védekező fél Döntő hátrányban van! Az a legnagyobb gond, hogy a kineccezett támadó sem tud kicsúszni, és 2 kör helyett messzebbről támadni, esetleg kör vége helyett az elején támadni, mert egyszerűen bent marad a sereg. |
All times are GMT +1. The time now is 18:57. |