![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
A negatívumokat lényegében azon találtam csak, hogy vannak szituációk amikor fontos tudni ki csinálta a gömböt. Elvileg nem kellene plussz adat hozzá, ha jól vettem ki az eddig is mentve van(?) (úgy lehet most külön-külön megnézni(?)) Ennek megoldására ott lehetne a szövetség gömbjei ugyanúgy, csak a listázásban lehetne különbség, plusz adatként ki lehetne írni hogy kis csinálta éppen az aktuális gömböt(?). Így 4 oldalt lehetne összevonni 2 oldallá (a gömbök és a szövijeid orija), számomra áttekinthetőbb lenne legalábbis. |
Quote:
|
Hogy egy oldalon lássuk a szövi főmenüjét, és tanácsadóját az nagyon jó ötlet szerintem is. Macerás a mostani képlet:)
A statisztikát viszont vagy megcsinálja Ati, vagy nem. A varis orik által rendezett nagy összesítés szerintem jksz-szabályokba ütközne, lévén infót kiadni más orijáról tilos... |
Quote:
|
Nekem is tetszik, hogy egy oldalon látszódjon a főoldala a szövimnek és alatta a tanácsadók.
Az is jó és hasznos ötlet, hogy a gömbök alá be legyen írva ki csinálta. Arra is jó, hogy megnézheted a varis aktivitását. Volt olyan szövi is hogy a hadi-varis ori gömbölt és a varis kristálygömb oldala üres volt. |
Ha már szavaztam,én is reagálok...
Nos, hogy ki csinálta a gömböt,az szerintem is fontos,szerintem oda kellene azt is biggyeszteni. A főoldalas-tanácsadós dologra annyit,hogy nem lehetne esetleg egymás MELLÉ tenni a 2 oldalt és mind2nek külön gördítősávot tenni??? Mert így szerintem jobb lene,igaz,kicsit nyomottabb,de szerintem ha a 2-t egyszerre tudod nézni az is nagyon sok segítség lenne... |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 21:55. |