Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megbeszélések (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=35)
-   -   Feles nerfelése :) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4843)

Merengő 02-28-2014 16:13

Quote:

Originally Posted by none (Post 307227)
Ha a felest folyton 0ra húzza az óriás ő sem fog sok mást csinálni a harcban.. vagy szarul építetted fel a felesed, ha a hadi is letolja a készülit:)

képben vagy te mennyivel jobb az óriás támadója mint a félelfé?? :O pluszban a felesnek kocsma+templom minimum 26% míg az óriásnak 20% is elég... egy varis óriás simán tud ütni egy szöviharcban. a félelfnek csak a lopás az erőssége. és a kérdésemre még mindig nem kaptam választ.

Pool 02-28-2014 16:41

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307228)
képben vagy te mennyivel jobb az óriás támadója mint a félelfé?? :O pluszban a felesnek kocsma+templom minimum 26% míg az óriásnak 20% is elég... egy varis óriás simán tud ütni egy szöviharcban. a félelfnek csak a lopás az erőssége. és a kérdésemre még mindig nem kaptam választ.

Azért szépen ütöttél Te is és ártózni se nagyon lehetett volna az országod...

Merengő 02-28-2014 16:57

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 307229)
Azért szépen ütöttél Te is és ártózni se nagyon lehetett volna az országod...

az ütések nagy része jó helyzetfelismerés volt. 4 yardbol leloptam 3.5öt és 500 millából már csak 10k íjat kellett átütnöm, de néha még azt sem, mert kivettük a piacon lévő egységet. pluszban elég kemény éplistával nyomultam

NewJackCity 02-28-2014 19:00

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307219)
és szerinted ez probléma a játékban, hogy 50k aranyakat lop afeles? :O hülye lennék egy frissen regelt orira pazarolni a drága készülit..

meg azt sem értem, hogy az a baj, hogy körváltásonként kettőt tud akciózni a feles ha szétlopja a készülijét.. akkor nem fog tudni ha 10 alá nem mehet be? akkor nem 6%-ra megy fel neki hanem mondjuk 16-ra és ugyan úgy kettőt lop. vagy legyen 13 legrosszabb esetben.. ugyan úgy 2őt fog akciózni..

figyu joco az hogy te, én vagy egy tapasztaltabb akárki nem fog zsebpénzért lopni az egy dolog
más meg aki kap pár pofont,és utána lehet pont nem a leggazdagabb legkevesebb bankost fogja keresni
hanem nekiáll a leggyengébbeket csesztetni
mindig voltak ilyen emberek amég 2k koruli csopilétszámok voltak w-v-x csopikban addig mindig volt vagy 10 ori mindegyik alján aki csak a kezdoket piszkálta
gyanitom most is ugyanigy megvannak az ilyen tipusu emberek
ne kelljen már 10% bankot tartani hogy tudjak képzésre tekiirásra elég pénzt benthagyni az oriban ha egy ilyen rámszáll
tolem ha sokalljátok a 100millát lehetne akár 50 is
meg aztán ha a felesek csak a nagy zsozsora mennek akkor ettol semmit nem is gyengulnének
csak egy apro biztositékra gondoltam ami védené a kezdoket az aberrált, vedelem alol kijovo orikat piszkálok ellen

az elso hszem nem kerult be mert rosszul sikerult a fogalmazás
ugyhogy leirom mégegyszer
zoli javaslatát támogatom
a 10%os verziot tartanám ideálisnak
szerintem teljesen jogos kérés hogy akinek leviszem nullára a készulijét az kv után ne tudjon már egybol akciozni

igazábol jo az uj feles
nagyon teccik
szinesebb lett tole a játék sztem
viszont a fent emlitett két dolgba belenyulnék
igazábol egyik sem olyan ami jelentosen gyengitené

Merengő 02-28-2014 19:50

ez a 100/50 milla alatti lopás nekem is tetszene, mert tényleg biztosítékot jelent a kezdőkre. viszont a 10% kicsit sem és itt nem a saját érdekeimet védem, mert szerintem jó darabig nem leszek feles, jó meg szép de kis hektáron kb semmit sem ér.

Sőt én még egy gyorsabb regenerálódást adnék a toliknak, akkor lenne igazán használható faj. aki meg azt mondja, így, vagy az erősítéssel nem bír el a felessel az nem tud hadis orit építeni.

Ati 02-28-2014 19:53

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307232)
Sőt én még egy gyorsabb regenerálódást adnék a toliknak, akkor lenne igazán használható faj.

Most körönként 7%-ot ki lehet belőle hozni.

Merengő 03-01-2014 19:22

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 307233)
Most körönként 7%-ot ki lehet belőle hozni.

de azt már egy szem elhasználásával.

Ati 03-01-2014 20:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307242)
de azt már egy szem elhasználásával.

Így van. Ahogy +1 tábornokot is egy szem elhasználásával kapsz, ahogy +5% bónuszt is egy szem elhasználásával kapsz, ahogy banki kamatokat is egy szem elhasználásával kapsz. El kell döntened, hogy mit szeretnél jobban, és azt a személyiséget választani. Ha gyors regenerálódást szeretnél a tolvajaidnak, akkor ez a személyiség kell.

Sequator 03-03-2014 13:35

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 307225)
ebben teljes mértékig igazad van. csak akkor arra add meg a választ, hogy mit fog tenni egy szöviháborúban egy félelf akinek nullára van húzva a készülije es 10% alatt nem akciózhat?? ezen kívül mi más haszna van szöviháborúban? egyetlen fajt sem lehet úgy megfogni harcban mint a felest és ráadásul meg sem kell erőltetni magad miatta.

1. Lehet tőle sereget vinni.
2. Bőven tudja varizni a hadisokat
3. Ha az ellenfél varisa 10% alatt tartja a felest, az neki is készültségbe kerül. Tehát a feles puszta jelenléte elég, hogy a varis a készültségét "pazarolja". Azért ez se mondható el bármelyik fajról :rolleyes:

Egyébként a 85% katmorálos hadivari óriást nem sokkal nehezebb beverni, mint egy felest.

All times are GMT +1. The time now is 12:11.