![]() |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
figyu joco az hogy te, én vagy egy tapasztaltabb akárki nem fog zsebpénzért lopni az egy dolog más meg aki kap pár pofont,és utána lehet pont nem a leggazdagabb legkevesebb bankost fogja keresni hanem nekiáll a leggyengébbeket csesztetni mindig voltak ilyen emberek amég 2k koruli csopilétszámok voltak w-v-x csopikban addig mindig volt vagy 10 ori mindegyik alján aki csak a kezdoket piszkálta gyanitom most is ugyanigy megvannak az ilyen tipusu emberek ne kelljen már 10% bankot tartani hogy tudjak képzésre tekiirásra elég pénzt benthagyni az oriban ha egy ilyen rámszáll tolem ha sokalljátok a 100millát lehetne akár 50 is meg aztán ha a felesek csak a nagy zsozsora mennek akkor ettol semmit nem is gyengulnének csak egy apro biztositékra gondoltam ami védené a kezdoket az aberrált, vedelem alol kijovo orikat piszkálok ellen az elso hszem nem kerult be mert rosszul sikerult a fogalmazás ugyhogy leirom mégegyszer zoli javaslatát támogatom a 10%os verziot tartanám ideálisnak szerintem teljesen jogos kérés hogy akinek leviszem nullára a készulijét az kv után ne tudjon már egybol akciozni igazábol jo az uj feles nagyon teccik szinesebb lett tole a játék sztem viszont a fent emlitett két dolgba belenyulnék igazábol egyik sem olyan ami jelentosen gyengitené |
ez a 100/50 milla alatti lopás nekem is tetszene, mert tényleg biztosítékot jelent a kezdőkre. viszont a 10% kicsit sem és itt nem a saját érdekeimet védem, mert szerintem jó darabig nem leszek feles, jó meg szép de kis hektáron kb semmit sem ér.
Sőt én még egy gyorsabb regenerálódást adnék a toliknak, akkor lenne igazán használható faj. aki meg azt mondja, így, vagy az erősítéssel nem bír el a felessel az nem tud hadis orit építeni. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
2. Bőven tudja varizni a hadisokat 3. Ha az ellenfél varisa 10% alatt tartja a felest, az neki is készültségbe kerül. Tehát a feles puszta jelenléte elég, hogy a varis a készültségét "pazarolja". Azért ez se mondható el bármelyik fajról :rolleyes: Egyébként a 85% katmorálos hadivari óriást nem sokkal nehezebb beverni, mint egy felest. |
All times are GMT +1. The time now is 12:11. |