Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Android Eseményértesítő (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4776)

Gabree 03-06-2014 11:20

Van bármi esély hogy más platformra is készüljön ilyen? (iOS, Windows phone)

Ati 03-06-2014 13:33

Quote:

Originally Posted by Gabree (Post 307270)
Van bármi esély hogy más platformra is készüljön ilyen? (iOS, Windows phone)

Nincs tervben. A mobilról Hódítózók közel 70%-a Androidos készüléket használ, a maradék 30%-on osztozik 11 egyéb oprendszer.

Gabree 03-06-2014 15:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 307275)
Nincs tervben. A mobilról Hódítózók közel 70%-a Androidos készüléket használ, a maradék 30%-on osztozik 11 egyéb oprendszer.

Szomorúan, de nyugtáztam :(

Baldauf Attila 01-20-2015 11:40

Az arányok egyre inkább megváltoznak. Továbbra sincs tervben wp app?

Ati 01-20-2015 12:54

Quote:

Originally Posted by Baldauf Attila (Post 308559)
Az arányok egyre inkább megváltoznak. Továbbra sincs tervben wp app?

Ránéztem az arányokra. Valóban változnak, az eredeti üzenet írásakor közel 70% volt az android aránya, mostanra ez 73%-ra emelkedett. A Windows Phone 6%. Ilyen kis aránnyal nem éri meg a belefektetett energiát, inkább a növekvő arányú androidos felületre készül a teljesértékű applikáció.

Baldauf Attila 01-21-2015 15:48

Sajnálattal nyugtáztam, bár szerintem ha lenne aplikáció wp-re, akkor nyilván magasabb lenne a wp %... :-(

Trezor 03-17-2015 21:56

Működési anomáliák

Sziasztok!

Tapasztalt más is olyat, hogy a szövifórumon az appból válaszolva a válasz első sora jelenik csak meg, és nincs tovább?

A másik ami szintén rendszeres, hogy a mészárlás eredményét az alkalmazás nem tudja kiírni, hibaüzenettel bezáródik.

Ezeket Samsung S5 Mini-n tapasztaltam. Van ennek valami megoldása, vagy tanuljak meg vele együttélni? :)

Booom 04-23-2015 07:43

értesítő WP-re

Sziasztok!

Ati mondta belső fórumon, hogy többen említettétek, hogy Windows phone-ra sikerült feltelepíteni az esemény értesítőt. Én is próbálgattam de nem sikerült, kérem aki tudja hogy hogyan kell az írja meg, már ha nem kacsa az egész sztori :)) Köszi :)

Farkas 04-26-2015 17:02

Kis bug.

Sziasztok!

Nem tudom mennyire időszerű még a hiba jelzése de leírom hátha tudtok rá megoldást. Samsunk Note 3-at használok korábban KitKat most pedig Lollipop rendszerre. Ha el van indítva az alkalmazás akkor a amint kikapcsolom a telefon képernőjét az értesítés jelző LED-je kéken világít ha a telefonon be van kapcsolva az értesítések leddel való jelzése(normál esetben villognia kéne a lednek de nálam ha fut az értesítő akkor folyamatosan világít). Ennek orvoslására jelenleg kikapcsoltam a telefonon ezt a funkciót így nem világít a led de ezzel ugye semmilyen értesítést sem jelez a led ami zavaró.

Tudsz ezen javítani Ati vagy ez már így marad és együtt kell vele élnem?

Köszi,
Farkas

All times are GMT +1. The time now is 08:17.