![]() |
Van bármi esély hogy más platformra is készüljön ilyen? (iOS, Windows phone)
|
Quote:
|
Quote:
|
Az arányok egyre inkább megváltoznak. Továbbra sincs tervben wp app?
|
Quote:
|
Sajnálattal nyugtáztam, bár szerintem ha lenne aplikáció wp-re, akkor nyilván magasabb lenne a wp %... :-(
|
Működési anomáliák
Sziasztok!
Tapasztalt más is olyat, hogy a szövifórumon az appból válaszolva a válasz első sora jelenik csak meg, és nincs tovább? A másik ami szintén rendszeres, hogy a mészárlás eredményét az alkalmazás nem tudja kiírni, hibaüzenettel bezáródik. Ezeket Samsung S5 Mini-n tapasztaltam. Van ennek valami megoldása, vagy tanuljak meg vele együttélni? :) |
értesítő WP-re
Sziasztok!
Ati mondta belső fórumon, hogy többen említettétek, hogy Windows phone-ra sikerült feltelepíteni az esemény értesítőt. Én is próbálgattam de nem sikerült, kérem aki tudja hogy hogyan kell az írja meg, már ha nem kacsa az egész sztori :)) Köszi :) |
Kis bug.
Sziasztok!
Nem tudom mennyire időszerű még a hiba jelzése de leírom hátha tudtok rá megoldást. Samsunk Note 3-at használok korábban KitKat most pedig Lollipop rendszerre. Ha el van indítva az alkalmazás akkor a amint kikapcsolom a telefon képernőjét az értesítés jelző LED-je kéken világít ha a telefonon be van kapcsolva az értesítések leddel való jelzése(normál esetben villognia kéne a lednek de nálam ha fut az értesítő akkor folyamatosan világít). Ennek orvoslására jelenleg kikapcsoltam a telefonon ezt a funkciót így nem világít a led de ezzel ugye semmilyen értesítést sem jelez a led ami zavaró. Tudsz ezen javítani Ati vagy ez már így marad és együtt kell vele élnem? Köszi, Farkas |
All times are GMT +1. The time now is 08:17. |