Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Elvetett javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Reply: új faj 9 személyiség után?... (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=475)

lll 05-13-2006 19:31

Hello!

És mi lenne, ha 9 személyiség után kapna az illető valami ajándékot pl. 1 www.valami.hodito.hu-s webcímet 1-2 GB tárhellyel és még hozzá 1 valami@hodito.hu-s e-mail címet

és utána törölné Ati az oriját, és ha még nem ment el a kedve a hódítótól, akkor indít 1 új orit és eléri újra, de ez elég hosszú idő lenne még:)

várom a kritikákat;)

Half 05-14-2006 00:37

Quote:

Originally Posted by lagen
Hello!

És mi lenne, ha 9 személyiség után kapna az illető valami ajándékot pl. 1 www.valami.hodito.hu-s webcímet 1-2 GB tárhellyel és még hozzá 1 valami@hodito.hu-s e-mail címet

és utána törölné Ati az oriját, és ha még nem ment el a kedve a hódítótól, akkor indít 1 új orit és eléri újra, de ez elég hosszú idő lenne még:)

várom a kritikákat;)

nemjóötlet:D

lll 05-14-2006 13:51

Quote:

Originally Posted by Half
nemjóötlet:D

most mért??:)

szerintem tök jó ötlet lenne ez, és nagyon sok időbe tellene amíg körbe megy 1 új orival az illető, és most is tudomásom szerint csak 1 ország van aki a közel jövőben fordulna a 10-ik személyiségért:)

King 05-14-2006 14:48

Quote:

Originally Posted by Half
Sajnálom, hogy igy leszavazták. Sok hóditós úgy érzem szeret konzervativ maradni iylen kérdésekbe...
De én úgy érzem, hogy egy ilyen új faj új szint vinne a játékba.

Nme kéen,h ogy erősebb legyen.
De mondjuk 9 személyiség után.

valljuk be kevés ember fogja elérni
Lehetne csinálni, hogy maga találja ki mindenki a saját faját.
saját név
saját bónuszok
saját hátrányok
Modik által ellenörizve
ez nem lenne erősebb mint bármelyik mostani faj. De mondjuk érdekes lenne.
és azért hosszú időre megoldaná a próblémát 4.5 év muéva megbeszélhetnénk mi legyen 9 személyiség és új faj után...

thx Half!
úgy látom ismét egy irányban gondolkozunk.
való igaz, hogy leszavazták, de még van esély meggyözni azokat, akik megijednek minden újtól. :)

King 05-14-2006 14:54

Quote:

Originally Posted by lagen
most mért??:)

szerintem tök jó ötlet lenne ez, és nagyon sok időbe tellene amíg körbe megy 1 új orival az illető, és most is tudomásom szerint csak 1 ország van aki a közel jövőben fordulna a 10-ik személyiségért:)

kicsit reálisabb keretek között kéne gondolkoznod.

amiröl itt szó van, az egy új faj lehetösége, ugyanolyan plusszokkal, hátrányokkal, mint a jelenlegiek.

King 05-14-2006 15:00

amúgy egyszerübb lenne megkérdezni Tuvalu-t, hogy ö mit szeretne.

lll 05-14-2006 15:03

Quote:

Originally Posted by King
kicsit reálisabb keretek között kéne gondolkoznod.

amiröl itt szó van, az egy új faj lehetösége, ugyanolyan plusszokkal, hátrányokkal, mint a jelenlegiek.

hát de a több személyiség helyett tényleg lehetne ilyen amit leírtam:)
én már amúgyis ha ennyiszer végigmegyek a hódítón akkor már megunnám szerintem de nagyon, vagy kapjon moderátori lehetőséget ezek után, bár ez tényeg hülye ötlet

All times are GMT +1. The time now is 14:00.