![]() |
Quote:
Az egyetlen, amiben segítséget fog nyújtani, a számolgatás. Az éplista importálása a következőt fogja tudni: Ha kijelölsz vágólapra egy épületlistát, majd megnyomod az éplista importálása gombot, akkor a számolóprogramban az őrtornyok helyére beíródik az adott éplista őrtoronyszáma, az íjászok vagy lovasok helyére pedig a barakkok férőhellyel felszorzott száma (az alapján, milyen fajt állítottál be). A program elkészültsége: 20% |
Csempe, ha mar csinalod, egy javaslat, ami hianyzik az egybol, lentebbi szintekre is gondolva:
Lehessen szovisegitseget is beirni. Ugyanis az a workaround, hogy a szovisegitseget is sajat ijnak irod be, azert nem mukodik, mert ha nincsenek tele a tornyok, a szovihelp nem tolti fel, de a program ugy fogja venni. Szoval erre lehetne egy kulon gomb. |
Az első képernyőkép, ízelítőnek abból, hogyan fog kinézni az új verzió:
http://kepfeltoltes.hu/120926/cseho2...toltes.hu_.png Elkészültség: 30% Várom a véleményeket :) |
Röviden: jónak tűnik. Egyszerű, de minden ott van, ami kell.
|
Folytatva az első verzió forradalmi újítását, az ikonokat lecserélhetnéd valami ahhoz hasonlóra. :)
|
Ill. nem tudom mekkora igény van rá, de szerintem kifejezetten hasznos lenne egy olyan funkció, ami megmutatja, hogy adott pontlistabéli körülmények között rá tudsz-e fokozni két körre valakire (pontlista importálásaként vagy úgy, ahogy).
Ennyi hó kihagyás után nekem gondot okoz időnként ennek a megítélése. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Egy plusz javaslat: legyen felhasznalobaratabb, mint az elso, azaz mondhatni "bolondbiztos".
Szoval ne tojja ossze magat, ha 0 helyett ures stringet kap, esetleg azt kapja 23 helyett, hogy "huszonhárom" vagy azt, hogy 23ef (elutes). Csak siman irja ki, hogy ez igy nem lesz jo. :) Sot, ures stringnel siman vegye 0-nak, es meg se nyikkanjon. :) |
All times are GMT +1. The time now is 14:58. |