Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Cseho 2! (Hódítós számoló progi) (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4707)

Padlócsempe 09-25-2012 10:53

Quote:

Originally Posted by Lord Belward (Post 299224)
OFF
Egyből lehetne már az is, hogy időzít és 02:59:59 kor indítja a támadást amíg én alszom. :)
ON

Csak szabályos funkciókat fog tartalmazni a program. Semmit nem fog helyetted csinálni, ugyanis bármilyen adatbevitel program által, szabálytalan.

Az egyetlen, amiben segítséget fog nyújtani, a számolgatás.
Az éplista importálása a következőt fogja tudni: Ha kijelölsz vágólapra egy épületlistát, majd megnyomod az éplista importálása gombot, akkor a számolóprogramban az őrtornyok helyére beíródik az adott éplista őrtoronyszáma, az íjászok vagy lovasok helyére pedig a barakkok férőhellyel felszorzott száma (az alapján, milyen fajt állítottál be).

A program elkészültsége: 20%

Remedy 09-25-2012 12:07

Csempe, ha mar csinalod, egy javaslat, ami hianyzik az egybol, lentebbi szintekre is gondolva:

Lehessen szovisegitseget is beirni. Ugyanis az a workaround, hogy a szovisegitseget is sajat ijnak irod be, azert nem mukodik, mert ha nincsenek tele a tornyok, a szovihelp nem tolti fel, de a program ugy fogja venni.

Szoval erre lehetne egy kulon gomb.

Padlócsempe 09-26-2012 14:59

Az első képernyőkép, ízelítőnek abból, hogyan fog kinézni az új verzió:

http://kepfeltoltes.hu/120926/cseho2...toltes.hu_.png

Elkészültség: 30%

Várom a véleményeket :)

Sami 09-26-2012 15:12

Röviden: jónak tűnik. Egyszerű, de minden ott van, ami kell.

Tsobi 09-26-2012 15:27

Folytatva az első verzió forradalmi újítását, az ikonokat lecserélhetnéd valami ahhoz hasonlóra. :)

Tsobi 09-26-2012 15:29

Ill. nem tudom mekkora igény van rá, de szerintem kifejezetten hasznos lenne egy olyan funkció, ami megmutatja, hogy adott pontlistabéli körülmények között rá tudsz-e fokozni két körre valakire (pontlista importálásaként vagy úgy, ahogy).

Ennyi hó kihagyás után nekem gondot okoz időnként ennek a megítélése.

vityu 09-26-2012 15:34

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 299252)
Ill. nem tudom mekkora igény van rá, de szerintem kifejezetten hasznos lenne egy olyan funkció, ami megmutatja, hogy adott pontlistabéli körülmények között rá tudsz-e fokozni két körre valakire.

Ezt sem támogatom, mint ahogy a fajbeli segítséget sem. Ez olyan dolog, amihez nem számolni kell, és azt rövidíti le. Nem egy hosszú képlet helyettesítése 1 gombbal.

Padlócsempe 09-26-2012 15:36

Quote:

Originally Posted by Tsobi (Post 299252)
Ill. nem tudom mekkora igény van rá, de szerintem kifejezetten hasznos lenne egy olyan funkció, ami megmutatja, hogy adott pontlistabéli körülmények között rá tudsz-e fokozni két körre valakire (pontlista importálásaként vagy úgy, ahogy).

Ilyen verziót nem tervezek. Az az álláspontom, hogy amikor ez a kérdés felmerül (Nagy a helyezéskülönbség, de a pontkülönbség nem olyan nagy), az még túl alacsony hektár ahhoz, hogy fokozgatni kelljen, magasabb hektáron pedig már úgyis nagyon közeliek a helyezések ahhoz, hogy a helyezés számítson a ráfokozásban.

vityu 09-26-2012 15:40

Quote:

Originally Posted by Padlócsempe (Post 299254)
Ilyen verziót nem tervezek. Az az álláspontom, hogy amikor ez a kérdés felmerül (Nagy a helyezéskülönbség, de a pontkülönbség nem olyan nagy), az még túl alacsony hektár ahhoz, hogy fokozgatni kelljen, magasabb hektáron pedig már úgyis nagyon közeliek a helyezések ahhoz, hogy a helyezés számítson a ráfokozásban.

Még a könnyített fordulás előtti elfmocsárban volt ilyen legutóbb.

Remedy 09-26-2012 16:35

Egy plusz javaslat: legyen felhasznalobaratabb, mint az elso, azaz mondhatni "bolondbiztos".

Szoval ne tojja ossze magat, ha 0 helyett ures stringet kap, esetleg azt kapja 23 helyett, hogy "huszonhárom" vagy azt, hogy 23ef (elutes). Csak siman irja ki, hogy ez igy nem lesz jo. :) Sot, ures stringnel siman vegye 0-nak, es meg se nyikkanjon. :)

All times are GMT +1. The time now is 14:58.