![]() |
Quote:
tényleg az az ori a legnagyobb ugyanugy ahogy kuc-kuc anarchban ami szerintem az elmult 5 évet szabin toltotte 1-2 napokra benézett max és a negyedik vagy ötödik tulajnál van párszor szivtam is már a jelenlegi tulaj vérét hogy egy orivásárlós nyomi az első :D de eszembe nem jutott javasolni hogy ne igy legyen pedig az én orim irná ki ha a szabisok nem számitanának de ilyen áron nekem folosleges egy ilyen cím és személy szerint rohadtul idegesitene ha egyik nap ezt a másik nap meg azt irná ki ugy hogy utés nem tortént csak annyi hogy szabirol ki be mászkálnak emberek szerintem még hiteltelenebb lenne a témanyitó javaslatoddal a dolog mint igy |
Quote:
mert a 100k-s ori gazdája egészvéletlen már az uresedést várta évek ota még a régi pannonba is befért volna csak nem volt hely jopár évig szoval miért ne irná azt az orit ami annak a klánnak a tagja ami a torlodott gun után a legtobb ideig volt top1 klán tizenéve igy mukodik a dolog most hirtelen miért bántja a szemed annyira ? a sosemalvukuszék is tovább voltak top1 klán mint a dragon ki kell várni nem kell kicsinyeskedni |
szerintem mind egy a klan hirnevpont. A legjobb jatekosok szamomra nem egy klanbol kerulnek ki
|
All times are GMT +1. The time now is 04:07. |