Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Körváltás menete (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4691)

vityu 07-14-2012 15:19

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 298208)
Szerinted. :)

Szerintem a körváltások alatt 4 fontos dolog van: egységek/férőhely/csata/pontlista. A fontos kérdések pedig, hogy mikor ér be a képzés, mikor épül fel az épület, mikor megy el az el nem férő, mikor kajál a nép, mikor zajlik le a csata, mikor érdemes mozogni a pontlistán, stb. A sorrend baromira nem érdekel, csak hogy mi zajlik minél hamarabb. És az ebben szerintem megállja a helyét. Ha nem, akkor valószínűleg csak ti értetek hozzá igazán, mert ezzel, vagy ehhez hasonlóval sikereket érnek el emberek. Így pedig nem is tudom, hogy mennyire van szükség a pontos körváltás menetére. Pl marhára nem fontos, hogy milyen sorrendben járnak le a varázslatok kv közben, meg az sem, hogy most mikor növekszik pontosan a készültség, mert a ht-nak nem lehet beállítani, hogy csak a kv 36. mp-ében rakja fel...

Merengő 07-14-2012 15:50

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 298210)
Szerintem a körváltások alatt 4 fontos dolog van: egységek/férőhely/csata/pontlista. A fontos kérdések pedig, hogy mikor ér be a képzés, mikor épül fel az épület, mikor megy el az el nem férő, mikor kajál a nép, mikor zajlik le a csata, mikor érdemes mozogni a pontlistán, stb. A sorrend baromira nem érdekel, csak hogy mi zajlik minél hamarabb. És az ebben szerintem megállja a helyét. Ha nem, akkor valószínűleg csak ti értetek hozzá igazán, mert ezzel, vagy ehhez hasonlóval sikereket érnek el emberek. Így pedig nem is tudom, hogy mennyire van szükség a pontos körváltás menetére. Pl marhára nem fontos, hogy milyen sorrendben járnak le a varázslatok kv közben, meg az sem, hogy most mikor növekszik pontosan a készültség, mert a ht-nak nem lehet beállítani, hogy csak a kv 36. mp-ében rakja fel...

igazad van tényleg csak ezek számítanak nekünk.. de abban a listában amit pool bemásolt nem csak ezek vannak

Pool 07-14-2012 22:34

Ha vmi pontatlan a listámban, kéretik helyesbíteni a köz érdekében...
Köszönettel...

Vauu 07-26-2012 02:36

pontossági kétely

Azt kétlem, hogy előbb jár le a védelem vari és utána történik a csata. Rossz lenne. Pedig ez elég sok % különbség!

Pool 07-26-2012 09:07

Quote:

Originally Posted by Vauu (Post 298403)
Azt kétlem, hogy előbb jár le a védelem vari és utána történik a csata. Rossz lenne. Pedig ez elég sok % különbség!

pedig így van, ezért kell a körváltás előttre állítani a védelem felrakását helytartónál, ha kevesebb, mint 2 kör (1) van már csak belőle. Ha nem így van beállítva, akkor szépen besétálnak és csak nézel...

All times are GMT +1. The time now is 16:38.