Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   PC (hardver, szoftver, játékok stb.) (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Felhasználói fiókba bejutás (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4677)

Andrew 05-17-2012 15:18

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 297241)
Nem csináltam meg, mert nem volt egy akkora pendrive a környezetemben, amire felfért volna az a 700MB, amit le akart szedni. :D:D

Létezik még működőképes 1GB-osnál kisebb pendrive? :eek: :D

vityu 05-17-2012 17:12

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 297244)

Igen. :) Menj be egy állami céghez. Ott fogsz találni. :)

Csokibácsi 05-17-2012 18:57

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 297241)
Igen, ezt szerettem volna már az első perctől, de nincs ilyen lehetőség. 3 fül van összesen a tulajdonságokban. Az egyik ebből a megosztás és biztonság, de ott is csak megosztásról hablatyol, biztonságról nem.

Nyiss egy intézőt, eszközök -> mappa beállításai -> nézet -> egyszerű fájlmegosztás használata - ezt kapcsold ki.
Ezután már lennie kell biztonság fülnek.

kistigris 05-20-2012 20:41

Quote:

Originally Posted by Andrew (Post 297244)

Létezik, nekem is van :P

vityu 05-21-2012 13:44

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 297248)
Nyiss egy intézőt, eszközök -> mappa beállításai -> nézet -> egyszerű fájlmegosztás használata - ezt kapcsold ki.
Ezután már lennie kell biztonság fülnek.

No, ma már voltam a benti gép előtt is. Ezzel a segítséggel mindössze 2-3 perc alatt megcsináltam. Rendkívül hálás vagyok. :)

Írj magadnak egy "jövök neked néhány sörrel" cetlit, és ha egyszer felmutatod, akkor meg is kapod a lehető legrövidebb idő alatt. :)

Remedy 05-21-2012 14:26

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 297294)
No, ma már voltam a benti gép előtt is. Ezzel a segítséggel mindössze 2-3 perc alatt megcsináltam. Rendkívül hálás vagyok. :)

Írj magadnak egy "jövök neked néhány sörrel" cetlit, és ha egyszer felmutatod, akkor meg is kapod a lehető legrövidebb idő alatt. :)

Jó trükk. Tudod ki az a hülye, aki ráírja egy cetlire, hogy "jövök neked néhány sörrel..."

vityu 05-21-2012 15:31

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 297297)
Jó trükk. Tudod ki az a hülye, aki ráírja egy cetlire, hogy "jövök neked néhány sörrel..."

Hát írhatok én is, de annak sincs sok értelme :D

Csokibácsi 05-21-2012 18:48

Quote:

No problem, XP ilyen gyógyegér módban üzemel alaphangon ...

Quote:

Na az zsír lesz, ahányszor elolvasom meglepem magam néhány üveggel, aztán 8-10 olvasás után nem tudok kimászni az asztal alól :D

Redback 05-23-2012 09:26

Quote:

Originally Posted by Csokibácsi (Post 297302)
Na az zsír lesz, ahányszor elolvasom meglepem magam néhány üveggel, aztán 8-10 olvasás után nem tudok kimászni az asztal alól :D

Akkor készíts magad mellé néhány sört, a cédulát meg dobd le a földre! :D

All times are GMT +1. The time now is 09:14.