![]() |
Quote:
3év után 10400 hekin van és irreálisan nehéznek érzi a 9k-rol forgást ezért inkább probál a top30-ba jutni mellesleg a fedezgetos embereknek koszonheted a folded egy részét mivelhogy toluk vetted el ha a játékélmény hiánya miatt abbahagyják akkor meg nem lesz mit leutni tehát mindenki szarul jár vele egyszeruen nem értem miért mindig mindenki magához viszonyitja hogy neki sikerult akkor akinek nem az egy idiota és kussoljon ne sirjon ez egy nagyon hulye felfogás már ne haragudj 3 év alatt ha nem találsz megfelelo társakat meg olyan szoviket akik torpel is felutik magukat akár akkor lehet te se itt tartanál.... és rengeteg "ha" van még a képletben amibol jopár meghiusithatta volna azt hogy megengedhesd azt az oricserét sot ha olyan konnyu lenne akkor az emberek 50%-a A-bol forogna nem pedig a top30at nyomnák egyre foljebb |
anarchban jelenleg 1 személyiséggel 3100 hekirol lehet plusz szemért forogni
ha teljesited a 2500kör játékidőt és az 1000kör top30-at amég egy négyeskének 9k hekin nemegyszer visszafele porog ugyanabban a csopiban százszor korrektebb az a rendszer mint ami az A-csopiban van és nem értem miért fájna az neked vagy bárki másnak hogy ha az elso szemet konnyebb lenne megszerezni másoknak lehet akkor nőne a létszám nem pedig lassan 300 alá esne |
Quote:
Szint kezdése: 2007-07-10 07:47:06 Megnevezés Követelmény Teljesítve Besorolás Játékidő 1.000 kör 39.082 kör |
Quote:
Quote:
|
Jack, hagyjuk már a dumát. Miért van annyi elf az A-ba? Mert ha értelmes éplistája van, csak orkkal lehet beverni, vagy nagyon kiélezett egyéb hadissal. Az utóbbiak 1-1 nagy klánhoz csatlakozó kisebb országok. Elenyésző mennyiség.
Plusz klánban beverhetetlenek. Had legyen már annyi nehézség benne, hogy tudni kell a TOP mozgásával együtt haladni... Az meg kevéssé érdekel, hogy éppen mekkora az ország. Az izgalom a 330k-n is ugyanaz volt, mint itt fent, amikor az volt a top 10% környéke. Én elhiszem, hogy nem lehet mindenki állandóan aktív, ezért kell az elf. De valamit valamiért. Akit 10x annyit tesz azért, hogy a TOP-ban legyen, az had legyen már előnyben azzal, aki csak tamagocsizik, és beverhetetlen elfklánban ücsörög. |
Quote:
Jack tény hogy igazságosabb az Anarchos fordulási rendszer, de nem feltétlen emiatt csökken a létszám. egyszerüen az egész játékban ez a tendencia már egy ideje... Én még mindig azt mondom, hogy lent kezdödik a baj. Szerintem nagy hiba volt leszedni a nagy termelőket, lehet tisztább lett a játék így, viszont az indulás az új játékosoknak sokkal nehezebb. egy új játékos nem fog leállni tekercset írni hetekig, mert 2 nap után le is tojja az országát. a régiek meg szép lassan kikopnak. |
Quote:
de sajnos az egész játékban az müködik, hogy valaki vagy "aktív hadis" vagy végigverhető áldozat, teljesen eltünt a köztes félprofi réteg, aki érti már a játékot csak kevesebb az ideje... |
Nem érdekel különösebben az A, hála a kedvezményes lefordulásnak felkínlódom magam 4k-ig és lefordulok. Még ez is felvetette régebben a nem túl könnyű-e így kék számokat szerezni kérdést. Ha az állandó A-s top ország mellett B-ből forgás is meg lenne könnyítve valahogy, tényleg futószalagon készülnének a kék számok.
Ha nem akar A-ban játszani valaki, de kellene a plusz szem, akkor könnyített lefordulás 4k-n, vagy 9k-n. Ha ennél többet akar, akkor viszont igazodjon a körülményekhez. |
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 14:31. |