Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   A megtévesztés varázslat (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=460)

Grabi 05-13-2006 23:25

ne rontsd el szegények örömét, hogy ezzel sem lehet megfogni a tapasztaltabb embereket :)

Kisbér 05-22-2006 14:50

Quote:

Originally Posted by Xeper
A tapasztaltabb játékosok 9 körönként néznek térkapukat...

Igen, de a tapasztalatom az, hogy ha a tolisukra nyitsz kaput, és azon keresztül lopod le ~10 óra múlva a többi orit a szöviben, akkor azt nem tudják meg :d

A tolis általában nem néz kapukat...

Ezt ki lehet használni.

Xeper 05-22-2006 15:29

Tény :) (bár ha lenne egy kis eszük... :p)

Senki 05-23-2006 16:15

Quote:

Originally Posted by Davos
Na most en a nyitas utan 9 ora 55 perckor kezdek lopni es ilyenkor ezek alapjan te marhara nem tudod meg, hogy en voltam. :D

az összes okoskodásból hiányzik a fő gondolat: nem egyedül játtszol: mi van ha más is lop? vagy ha ellenőrzi a kapukat az 'áldozat'... akkor aztán még ártatlanul megkapod az áldást a botor kapunyitásért... :rolleyes:

Senki 05-23-2006 16:18

Kisbér ötlete meg remek! de a másik trükk, hogy a varis nyitja a kaput... akkor meg nem mernek visszalopni többnyire és gömbölni meg nem tudnak... :rolleyes:

Xeper 05-23-2006 18:18

Quote:

Originally Posted by Senki
Kisbér ötlete meg remek! de a másik trükk, hogy a varis nyitja a kaput... akkor meg nem mernek visszalopni többnyire és gömbölni meg nem tudnak... :rolleyes:

Csak ezzel a trükkel egyetlen országot lophat le a tolis ország...

Kisbér 05-25-2006 11:56

Quote:

Originally Posted by Xeper
Csak ezzel a trükkel egyetlen országot lophat le a tolis ország...

Miért? Ha a tolis nyitja a kaput az ő tolisukra, akkor a tolis az egész szövit le tudja lopni...
Az tény, hogy mondjuk a mi varisunk csak a tolist lophatja :D
De akkor nyisson ő is egy kaput a tolisra, és máris ő is tudja lopni lopni az egész ellenfél szövit...

Amúgy a szövimben szinte mindig én nyitom a térkaput elfként...
Védve a félelfünket. Hiszen szövilistát, meg éplistát nálam nem tudnak nézni, így ha nem néznek hírnévlista-változást, akkor nem tudják meg, hogy igazából ki is lopott...
Nem engedem neki a 13 lopásnál több lopást 1 orira, így méltán gondolhatják úgy, hogy mint elf loptam le őket... 1 szövilista, 1 épületlista, meg 13 lopás. Elég az... Igaz, ha nagyon ügyesek, akkor láthatnák, hogy teljes értékűt loptak tőle, és az elf ugye csak 80%-os hatékonysággal "dolgozik"... De ezt általában nem veszik már észre :D
Ennélfogva rajtam akarnak általában bosszút állni (hihi)
Az meg nem olyan egyszerű :D

Colony 05-25-2006 12:10

Quote:

Originally Posted by Kisbér
Miért? Ha a tolis nyitja a kaput az ő tolisukra, akkor a tolis az egész szövit le tudja lopni...
Az tény, hogy mondjuk a mi varisunk csak a tolist lophatja :D
De akkor nyisson ő is egy kaput a tolisra, és máris ő is tudja lopni lopni az egész ellenfél szövit...

Amúgy a szövimben szinte mindig én nyitom a térkaput elfként...
Védve a félelfünket. Hiszen szövilistát, meg éplistát nálam nem tudnak nézni, így ha nem néznek hírnévlista-változást, akkor nem tudják meg, hogy igazából ki is lopott...
Nem engedem neki a 13 lopásnál több lopást 1 orira, így méltán gondolhatják úgy, hogy mint elf loptam le őket... 1 szövilista, 1 épületlista, meg 13 lopás. Elég az... Igaz, ha nagyon ügyesek, akkor láthatnák, hogy teljes értékűt loptak tőle, és az elf ugye csak 80%-os hatékonysággal "dolgozik"... De ezt általában nem veszik már észre :D
Ennélfogva rajtam akarnak általában bosszút állni (hihi)
Az meg nem olyan egyszerű :D

Ez a hozzászólás kimeríti az infó kiadás fogalmát?:eek:

Egyébbként fentebb az volt a kijelentés ha a varis nyit kaput az nem igazán nyerő mert a tolvaj csak egy helyre férbe......egy épületlistát készithet stb

Az eredeti témához visszakanyarodva az 5-ös szint "nagyhadakozásaiban" volt olyan JKSZ amit megtévesztés varázslatnak tudtam be. Mikor már 3xor került elő ugyanaz a név rájöttem ez nem a varázslattól van.
(ez inkább fejlesztés rovat süllyedőjébe illene, de régebben arra gondoltam ez a varázslat ugylenne jó ha csak információ szerzésre vonatkozna(ez által a gömbözés is stb)

Kisbér 05-25-2006 12:33

Quote:

Originally Posted by Colony
Ez a hozzászólás kimeríti az infó kiadás fogalmát?:eek:

Miért lenne infókiadás...? Nem értem.. Nem tudod, hogy melyik orimmal (igaz csak 1 van, de az most mind1 :D) nem tudod, hogy mi az országom neve, stb, stb... :D

Megaztán nem mondtam semmi olyant szerintem...
Most az, hogy elf vagyok, azt mindenki aki ismer tudja :D Az, hogy van egy félelf szövim is, azt meg az tudja, aki megkérdezi :D

Megaztán ide szerintem bármit írhatok, tehát itt elhangzott szavakért nem leszek befenyítve a játékban (de ha így van, akkor szóljatok!)

Colony 05-25-2006 12:49

off
Az enyém is csak kérdés volt nem állítás:cool:

A kérdéshalmazodból kiszürve talán egy rejtély lehetne, hogy melyik változatban van? Magyar vagy valamelyik nemzetközi? Ez megfelelő válasz lehetett volna!
Infókiadás:öszintén megmondom ehhez átkéne néznem a teljes fórum etiketett:rolleyes:

Fogadjunk, hogy ha valaha beindul a német a spanyol holland uruguay és nepáli HÓD, most megmondom -két szóban!!!- az országaid nevét és faját:D :D :D

off

All times are GMT +1. The time now is 05:36.