![]() |
ne rontsd el szegények örömét, hogy ezzel sem lehet megfogni a tapasztaltabb embereket :)
|
Quote:
A tolis általában nem néz kapukat... Ezt ki lehet használni. |
Tény :) (bár ha lenne egy kis eszük... :p)
|
Quote:
|
Kisbér ötlete meg remek! de a másik trükk, hogy a varis nyitja a kaput... akkor meg nem mernek visszalopni többnyire és gömbölni meg nem tudnak... :rolleyes:
|
Quote:
|
Quote:
Az tény, hogy mondjuk a mi varisunk csak a tolist lophatja :D De akkor nyisson ő is egy kaput a tolisra, és máris ő is tudja lopni lopni az egész ellenfél szövit... Amúgy a szövimben szinte mindig én nyitom a térkaput elfként... Védve a félelfünket. Hiszen szövilistát, meg éplistát nálam nem tudnak nézni, így ha nem néznek hírnévlista-változást, akkor nem tudják meg, hogy igazából ki is lopott... Nem engedem neki a 13 lopásnál több lopást 1 orira, így méltán gondolhatják úgy, hogy mint elf loptam le őket... 1 szövilista, 1 épületlista, meg 13 lopás. Elég az... Igaz, ha nagyon ügyesek, akkor láthatnák, hogy teljes értékűt loptak tőle, és az elf ugye csak 80%-os hatékonysággal "dolgozik"... De ezt általában nem veszik már észre :D Ennélfogva rajtam akarnak általában bosszút állni (hihi) Az meg nem olyan egyszerű :D |
Quote:
Egyébbként fentebb az volt a kijelentés ha a varis nyit kaput az nem igazán nyerő mert a tolvaj csak egy helyre férbe......egy épületlistát készithet stb Az eredeti témához visszakanyarodva az 5-ös szint "nagyhadakozásaiban" volt olyan JKSZ amit megtévesztés varázslatnak tudtam be. Mikor már 3xor került elő ugyanaz a név rájöttem ez nem a varázslattól van. (ez inkább fejlesztés rovat süllyedőjébe illene, de régebben arra gondoltam ez a varázslat ugylenne jó ha csak információ szerzésre vonatkozna(ez által a gömbözés is stb) |
Quote:
Megaztán nem mondtam semmi olyant szerintem... Most az, hogy elf vagyok, azt mindenki aki ismer tudja :D Az, hogy van egy félelf szövim is, azt meg az tudja, aki megkérdezi :D Megaztán ide szerintem bármit írhatok, tehát itt elhangzott szavakért nem leszek befenyítve a játékban (de ha így van, akkor szóljatok!) |
off
Az enyém is csak kérdés volt nem állítás:cool: A kérdéshalmazodból kiszürve talán egy rejtély lehetne, hogy melyik változatban van? Magyar vagy valamelyik nemzetközi? Ez megfelelő válasz lehetett volna! Infókiadás:öszintén megmondom ehhez átkéne néznem a teljes fórum etiketett:rolleyes: Fogadjunk, hogy ha valaha beindul a német a spanyol holland uruguay és nepáli HÓD, most megmondom -két szóban!!!- az országaid nevét és faját:D :D :D off |
All times are GMT +1. The time now is 05:36. |