Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Általános beszélgetés Hódítós témákban (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=39)
-   -   Egyszerre megnyitott országok száma (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4572)

Rob 06-07-2011 10:46

Quote:

Originally Posted by Sami (Post 288381)
Nem értem miért kell ezt túlbonyolítani...

én a jelen állapotot írtam le. 1 gombnyomás feljön a 3 országom. az ehez képest történő változás érdekelt volna, de inkább hagyjuk.

Ati 06-07-2011 11:05

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 288382)
én a jelen állapotot írtam le. 1 gombnyomás feljön a 3 országom. az ehez képest történő változás érdekelt volna, de inkább hagyjuk.

MOST: másnak 1 gombnyomás, és nem jön fel a 3 országa, csak egy.

VÁLTOZÁS: másnak is csak 1 gombnyomás, és feljön a 3 országa, nemcsak Neked.

Zoli 06-07-2011 11:45

Quote:

Originally Posted by Rob (Post 288382)

igazán fantasztikus vagy, hogy neked így is megnyit egyszerre több orit a böngésződ
másnak nem, mert nem mindenki ért hozzá, de köszönjük, hogy leírtad, hogy mekkora király vagy:mad::rolleyes:
ON:

nekem változó, hogy mennyi orit nyitnék meg, van, hogy 2-3-mat, de ha helyzet van több is futna, ha tudna

Rob 06-07-2011 12:45

Quote:

Originally Posted by Zoli (Post 288384)
igazán fantasztikus vagy, hogy neked így is megnyit egyszerre több orit a böngésződ
másnak nem, mert nem mindenki ért hozzá, de köszönjük, hogy leírtad, hogy mekkora király vagy:mad::rolleyes:
ON:

nekem változó, hogy mennyi orit nyitnék meg, van, hogy 2-3-mat, de ha helyzet van több is futna, ha tudna

kösz a felmagasztalást. lehet hogy szétrombolom a rólam alkotott képedet, de elmondom, hogy a számítástechnikához annyit értek hogy benyomom a gépet és hódítózok. programom sincs komoly csak amit éppen találtam és felrakattam valakivel - így bennem fel se merült, hogy az én lehetőségeim ilyen kimagaslóak. nem értem miért kell feltételezni, hogy tettetem a hülyét:confused::cool:

Ati 06-07-2011 12:46

Akkor most könyveljük el, hogy alapból bizony nem lehet egy böngészőben egynél több országot megnyitni, és ennek fényében a kérdés adott: ha lehetne, akkor ki hány országot nyitna meg egyidejűleg.

kistigris 06-07-2011 14:32

A sajátomból kettőt, és meglehetne másét is?Abból többet is:)

Viccet félretéve 2-3 jó lenne.

Ati 06-07-2011 18:30

Már látom, hogy ha lesz ilyen, akkor az egyben egy komoly játékbeli nehezítés is lesz, mert olyan remekül össze fogjátok keverni az országokat......... :D

Zoli 06-07-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288463)
Már látom, hogy ha lesz ilyen, akkor az egyben egy komoly játékbeli nehezítés is lesz, mert olyan remekül össze fogjátok keverni az országokat......... :D

hát ha a lapfülön ott lesz az országnév, mindenki magára vessen, ha összekeveri :p
Jó lenne, ha lenne ilyen, nem szeretek minden szutyok böngészőt leszedni csak emiatt.

kistigris 06-07-2011 18:38

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 288463)

Értem én a célzást! :)

Hex 06-07-2011 19:21

két böngészőben igy is megtudsz nyitni több országot.
egyet ff-ben, a többit meg ie-ben. (új munkamenet indítással nem mossa össze az orikat)

All times are GMT +1. The time now is 08:56.