![]() |
Ati!
Jó lenne olvasnád ezt a bejegyzést! Van arra terv, hogy az elfeknél ne járjon le szabi alatt a speckó vari?! Hiszen hiába teszem fel szabi előtt 36 körre, az ezt követően további 36 körig minimum inaktív lesz. Tehát ha valaki látja, hogy elmegyek szabira, 2 nap múlva legömböz, és máris láthatja, hogy mim van... (Tudom, tudom, trükközni szoktam, hogy kiteszem piacra, hogy ne lássanak annyit, stb, de kicsit macerás minden szabi előtt ezeket megcsinálni) Thx a választ! |
Quote:
|
sziasztok 4be akarok lépni nem soká és egy mf elf toli varit akarok játszani csak még nem rég kezdtem és a tapasztaltabbakat kérdeném,h egy ilyen:
íjász: 4680(beton) vari 13000 toli 8788 elég e 600hekin ovatosba? |
95 kkörüli katmorállal váédelemmel mf-ként eléggnek kell hogy legyen 600hekin 4680beton íjász.A fentiek aklapján a védőpontod 268ezer sztem elég lessz:)
|
Quote:
|
600hekin tolis varisnak sztem elég 7000toli is és akkor lehet több varid.
|
Quote:
|
Quote:
Tehát tolira, illetve varira nem kapsz 40%-ot :D Szóval ez felejtős... 600 hekin kb ilyent javaslok: 4k betoníj 16k vari 8k toli Szerintem... Vari, illetve tolinak ennyinek kell lennie minimum! Lehet varit még jobban felnyomnám... Védelem nem kell akkora... (Úgysem üt meg senki) :D |
sziasztok, és egy 600 hekis elf hadinak mit tudtok ajánlani?
átlagos szöviben van, de ne legyen nagyon kiszolgáltatva a variknak, és toliknak se szóval, milyen elrendezés lenne jó? előre is köszi |
Hadielf
Solven:
Ha szöviben vagy, légy tolvaj! Ha nem akarsz kiszolgáltatott lenni a tolvajoknak, akkor úgyis kell annyi toli, hogy az már majdnem elég erre a szerepre, és amúgy sem marad annyi helyed barakknak, hogy legyen normális támadóerőd... |
All times are GMT +1. The time now is 20:50. |