Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Megvalósult javaslatok (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Hódító 8 (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4531)

Pool 03-20-2011 17:19

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 283963)
Magyarul megfogalmazva:
Ha akarom akkor az országom "szélére" építem a tornyaimat és így haladok kívülről belülre az épületek felhúzásával. TEszem azt, torony, barakk, hogy az ijászok gyorsan átérjenek, tolvajok, stb. körkörösen befelé építve

Ez most tényleg olyan travianosan hangzik

Íjászok gyorsan átérjenek? Miért, nincsenek a toronyban?
Elég szomorú lenne, ha az döntené el a csatát, hogy kinek van tornya a barakk mellett :(

Ati 03-20-2011 17:23

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283965)
Ennek látod valami értelmét?

Igen .

Hex 03-20-2011 17:24

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283966)
Ez most tényleg olyan travianosan hangzik

Íjászok gyorsan átérjenek? Miért, nincsenek a toronyban?
Elég szomorú lenne, ha az döntené el a csatát, hogy kinek van tornya a barakk mellett :(

Az ijászok csak harc idején költöznek a toronyba :) a gyorsan átérjeneket meg azért írtam, mert kíváncsi leszek ilyen mértékű változás lenne-e, azért is kérdeztem így meg. Bár, nem hinném, hogy örülnék neki

Pool 03-20-2011 17:30

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 283967)
Igen .

Mégis mit?
Mert hogy több 1000 épületet rendezgetni ki fog, arra azért nagyon kíváncsi leszek...
De persze, tied a játék, te tudod...

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 283969)
Az ijászok csak harc idején költöznek a toronyba :) a gyorsan átérjeneket meg azért írtam, mert kíváncsi leszek ilyen mértékű változás lenne-e, azért is kérdeztem így meg. Bár, nem hinném, hogy örülnék neki

Hát ez elég nagy butaság lenne...

Hex 03-20-2011 17:35

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283970)
Mégis mit?
Mert hogy több 1000 épületet rendezgetni ki fog, arra azért nagyon kíváncsi leszek...
De persze, tied a játék, te tudod...

Hát ez elég nagy butaság lenne...

Ati legelső hsz-ében ha átolvasod, akár ilyenre is érthette... ezért kérdeztem emg

Pool 03-20-2011 17:40

Quote:

Originally Posted by Hex (Post 283971)
Ati legelső hsz-ében ha átolvasod, akár ilyenre is érthette... ezért kérdeztem emg

Attól még butaságnak tartom, hogy majd az elrendezés csatát befolyásoló tényező legyen...

Nah, de persze ez csak az én véleményem...

Hex 03-20-2011 18:13

Quote:

Originally Posted by Pool (Post 283973)
Attól még butaságnak tartom, hogy majd az elrendezés csatát befolyásoló tényező legyen...

Nah, de persze ez csak az én véleményem...

nem érted, mire akartam kilyukadni. Én sem tartanám jó ötletnek

vityu 03-20-2011 18:29

Ati, azért egy dolgot mindig tarts szem előtt: a biztos régi játékosok a bizonytalan újakért cserében nem biztos, hogy el kell menjenek.

Egyértelműen tartózkodom attól, hogy az épületek elhelyezése bármiféle stratégiával bírjon.

Ember legyen a talpán, aki majd A-ban 15k épületből kiszámolgatja, hogy a példára visszatérve: mikor mennyi idő az íjászoknak a tornyokba érni... Lehet kevés lesz egy óra kiszámolni, hogy véded-e az illető seregét...

Ati 03-20-2011 18:35

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 283977)
Ati, azért egy dolgot mindig tarts szem előtt: a biztos régi játékosok a bizonytalan újakért cserében nem biztos, hogy el kell menjenek.

Sokszor leírtam már, de az egyértelműség kedvéért leírom mégegyszer: a grafikai bővítés opcionális lehetőség, ami azt jelenti, hogy aki nem akar vele élni, az továbbra is a mostani felületet használja, a mostani funkciókkal.

Pool 03-20-2011 18:36

Quote:

Originally Posted by vityu (Post 283977)

Egyértelműen tartózkodom attól, hogy az épületek elhelyezése bármiféle stratégiával bírjon.

Ember legyen a talpán, aki majd A-ban 15k épületből kiszámolgatja, hogy a példára visszatérve: mikor mennyi idő az íjászoknak a tornyokba érni... Lehet kevés lesz egy óra kiszámolni, hogy véded-e az illető seregét...

Ezzel teljes mértékben egyetértek, de addig nem szólom le a továbbiakban ezt az épületes dolgot, amíg nem tudom konkrétan, mit is takar...

All times are GMT +1. The time now is 05:16.