Quote:
Originally Posted by Merengő
(Post 281824)
használjon mindenki Symbiant és megoldódik a probléma :)
|
Hááát a Symbian fölött kicsit eljárt az idő, nem véletlenül jegeli a Nokia is. Nem tudták tartani a versenyt az iOS-el és az Androiddal :)
Quote:
Originally Posted by Ati
(Post 281835)
Az egyeten gond vele, hogy kishazánkból nem tudod megvenni. :(
|
Market Enabler a program neve, rootolt telefonon működik, és elérhetővé válik vele a fizetős részleg - teljesen jogtiszta módszer, így jogtiszta módon vásárolhatsz.
Quote:
Originally Posted by Dew
(Post 281850)
használjatok almásat! :p mindent gyönyörűen megjelenít, és a vásárlással sincs gond (ingyenes progik AppStore-ból, fizetősek ingyen installous-ból)... ;)
|
Őőőőhm, ha feketén szeretnél programokat, az Androidot még törni sem kell (megjegyzem a rootolás az elejétől fogva legális és még csak nem is harcolnak ellene), piratebay-ről annyit töltesz le, amennyit nem szégyellsz :D
Illetve azt még hozzátenném, hogy az iPhone pofátlanul drága, kifejezetten kis hazánkban :) Nálunk szimplán sznobság iPhone-t venni - én a Desire-t kevesebb, mint FELE annyiért vettem, mint amennyiért azt tudtam volna venni, és teljesítményben is majdnem utoléri (a 4-t...) :p (és kedvemre bütykölhetem, muhahaaaa)
Ja, még egy érdekes dolog ezzel kapcsolatban... előadásokon arra lettem figyelmes, hogy az iPhone csak asztalra kirakott módban üzemképes :eek: Na azt ne mondja nekem valaki, hogy nem azért vették, hogy mutogassák :D
Szóval úgy vagyok vele, hogy itthon Apple terméket venni... Hááát, akinek van pénze rá, akkor hajrá :)
Polkorrektség jegyében: külföldön talán még én is megpróbálkoznék vele :)