Hódító / Queosia forum

Hódító / Queosia forum (http://forum.hodito.hu/index.php)
-   Segítség (http://forum.hodito.hu/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Hódító elérése okostelefonról "hagyományos" módban. (http://forum.hodito.hu/showthread.php?t=4520)

Andrew 02-26-2011 17:14

Én a Dolphin HD-t használom, HTC Desire-n, és minden szépen működik. Belépést is kipróbáltam, az is működik, illetve felajánlotta, hogy visszajöjjek szabiról :D
Kéne még valaki, akinek ugyanolyan készüléke van, hogy működik-e arról.

Illetve még egy lehetőség: factory resetelsz, vagy felteszel egy másik ROM-ot. (Mondjuk ez utóbbihoz szükséges az előbb, na mindegy...)

Dus 02-26-2011 17:18

Quote:

Originally Posted by -Ricsi- (Post 281757)
Ez mitől lehet?

Opera mini ugyebár az opera szerverén keresztül működik (márha úgy van beállítva :D), valójában a külső szerver kéri le az oldalt, csinál belőle valamit, amit elküld a telefonodra, és azt jeleníti meg a böngésződ. Így aztán rendes webes felületet látsz mindig, de kliensoldali scripteket (javascript pl.) nem tud futtatni (most nem nézek rá hirtelen ezekre a szöveg elküldős oldalakra, de Ati tuti meg tudja mondani, hogy piacon, stb. kell-e js futtatási lehetőség).

karesz6 02-27-2011 00:04

Nos sikerült megoldanom a problémát. Az gyári böngésző és az opera (mobil) nem viszi a hodito-t viszont az opera mini igen. A piacnál nem érem el a menüt viszont vásárlás után 2-3 "vissza" gomb megoldja azt is.

Merengő 02-27-2011 00:07

használjon mindenki Symbiant és megoldódik a probléma :)

Kutyuleee 02-27-2011 00:10

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 281824)

pfúj:) Andorid powa:) minden van rá marketen ami kell, ha meg valami nincs, akkor van egy valag fejlesztő gárda aki összedobja neked ha kell:)

Ati 02-27-2011 05:42

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 281825)
Andorid powa:) minden van rá marketen ami kell

Az egyeten gond vele, hogy kishazánkból nem tudod megvenni. :(

Dew 02-27-2011 10:52

Quote:

Originally Posted by Kutyuleee (Post 281825)
pfúj:) Andorid powa:) minden van rá marketen ami kell, ha meg valami nincs, akkor van egy valag fejlesztő gárda aki összedobja neked ha kell:)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 281835)

használjatok almásat! :p mindent gyönyörűen megjelenít, és a vásárlással sincs gond (ingyenes progik AppStore-ból, fizetősek ingyen installous-ból)... ;)

Remedy 02-27-2011 10:53

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 281850)
fizetősek ingyen installous-ból)... ;)

Ez mit jelent? :)

Dew 02-27-2011 11:13

Quote:

Originally Posted by Remedy (Post 281852)
Ez mit jelent? :)

Van egy olyan program, amivel minden fizetős alkalmazás feltört változatát ingyen le tudod tölteni, telepíteni már közvetlenül a telefonon is. (úgy volt ugye ez az elején, hogy letöltöttem gépre a telepítőt, rákötöttem az iPhone-t, és úgy raktam fel a programot, ezzel meg a telefonra tölti le az ipa file-t, aztán telepíti is. Szóval akár utazás közben gép nélkül is lehet telepítgetni a fizetős appokat pont mintha AppStore-ból szedted volna le.) Persze ez csak "feltört", jailbrake-elt iPhone-on működik... :p

Ha esetleg alkalmazni szeretnéd, akkor PM-ben küldök szívesen pontosabb leírást. :)

Andrew 02-27-2011 12:04

Quote:

Originally Posted by Merengő (Post 281824)

Hááát a Symbian fölött kicsit eljárt az idő, nem véletlenül jegeli a Nokia is. Nem tudták tartani a versenyt az iOS-el és az Androiddal :)

Quote:

Originally Posted by Ati (Post 281835)

Market Enabler a program neve, rootolt telefonon működik, és elérhetővé válik vele a fizetős részleg - teljesen jogtiszta módszer, így jogtiszta módon vásárolhatsz.

Quote:

Originally Posted by Dew (Post 281850)
használjatok almásat! :p mindent gyönyörűen megjelenít, és a vásárlással sincs gond (ingyenes progik AppStore-ból, fizetősek ingyen installous-ból)... ;)

Őőőőhm, ha feketén szeretnél programokat, az Androidot még törni sem kell (megjegyzem a rootolás az elejétől fogva legális és még csak nem is harcolnak ellene), piratebay-ről annyit töltesz le, amennyit nem szégyellsz :D
Illetve azt még hozzátenném, hogy az iPhone pofátlanul drága, kifejezetten kis hazánkban :) Nálunk szimplán sznobság iPhone-t venni - én a Desire-t kevesebb, mint FELE annyiért vettem, mint amennyiért azt tudtam volna venni, és teljesítményben is majdnem utoléri (a 4-t...) :p (és kedvemre bütykölhetem, muhahaaaa)

Ja, még egy érdekes dolog ezzel kapcsolatban... előadásokon arra lettem figyelmes, hogy az iPhone csak asztalra kirakott módban üzemképes :eek: Na azt ne mondja nekem valaki, hogy nem azért vették, hogy mutogassák :D

Szóval úgy vagyok vele, hogy itthon Apple terméket venni... Hááát, akinek van pénze rá, akkor hajrá :)
Polkorrektség jegyében: külföldön talán még én is megpróbálkoznék vele :)

All times are GMT +1. The time now is 09:18.