![]() |
Quote:
|
Quote:
Szerinted az kinek segít, ha nem a toliknak vagy variknak? Békés fedezgető elfek eddig is voltak, abból nem hinném, hogy e miatt több lenne, mert dögunalom. |
Quote:
|
Quote:
Amúgy meg akkor létjogosultsága sincs a témának alapból...mert ez hódító, és nem varázsoló, meg lopkodó.... |
Quote:
De talán majd más leírja... |
Talán előrelendítené a témát, ha az ötletem lehurrogása mellett más javaslatok is napvilágot látnának, mert már megint én érzem magam hülyének, hogy komolyan veszek egy témát...Kár, hogy csak azt kapom, hogy remélem viccelek, meg nehogymár...
Lehet lefele kezeket nyomkodni, nem érdekel, de az szerintem szánalmas, ha CSAK ezt tudják egyesek, konstruktív javaslatuk nincs. Valaki mondjon egy olyan ötletet, amibe nem lehet belekötni! Vagy legalább valaki mondjon ötletet...ez meg, hogy ez a hódító, hát istenem...egy néven lovagolni tök fölösleges. Vannak tolvaj, és vannak varázsló országok, emellett vannak még termelők, békésen fedezgetők, hadisok, különböző kevert beállítottságú országok..most tényleg ez a legnagyobb ellenérv, hogy ez a hódító?...könyörgök... |
Quote:
Ez van... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Szerintem ez még bőven a határokon belül mozog. |
All times are GMT +1. The time now is 13:35. |